Esmu stradajusi salona Uk. Alga bija ok, lidz prieksh iece izdomaja ka vinai izdevigak maksat neoficiali, tad saka nemaksat nodokljus un es no turienes aizmuku. Piedtradaju 1x nedelja viena salona uz 3h tiri jo salons pari ielai un ljoti patik tas ko daru. Valoda ir jazin. Vismaz tik daudz lai par sevi vari intervija pastastiit. Ja paveiksies un iepatiksies panems ari ar ne ipasi labam valodas zinashanam, bet no tevis gaidis, lai tu to apgusti. Jo tomer kosmetologa darbs nav gridas mazgat, te vinji gaida, lai tu maki pardot produktus, lai maaki nodrosinat, lai klients atgriezas. Jo no katra pardota produkta tev maksaa komisoju, bet ari ne visos salonos. Pati zini, ka kloentiem patik uzdot jautajumus- kapec mana sejas ada ir sausa, kapec metas tas un sitas, nu ar galigi svakam zinashanam tu nevaresi to izskaidrot. Jo sheit (Latvija neesmu stradajusi) cilvekiem patik jautaat, sanemt atbildes, reizem vinji gatavi atdot 100tiem £ par produktiem un proceduram.
Vismaz abos salonos kuros stradaju bija taa, ka pirms proceduras jabut konsultacijai, peec procwduras jaiesaka produkti lietosanai majas, ko drikst darit, ko nee utt. Maniem patstavigajiem klientiem ljoti patik, ka es speeju ieteikt un izskaidrot daudz ko. Protams es veel visu apgustu un katru dienu maacos. Ta kaa es laikam saktu ar to, ka saktu lasit par aadu un kopsanas lidzekliem anglju valoda.
Ja interesee sikaak - raksti.