Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Skaistuma lietas un dekori :)

 
Reitings 7
Reģ: 03.01.2015
Sveiki! :)

Piedāvāju sevis darinātus Skaistuma dekoriņus mājām, pasākumiem, kāzām u.c. :)
Ideja tapa, jo agrāk redzēju Cotton ball, bet vēlējos veidot ēnu spēli uz sienām, vēlējos lielāka izmēra, no cita materiāla un vispār - radīt mājīgumu pašas spēkiem. Tā radās Skaistuma mājas. :) Darbojos tikai no pērnā gada novembra, sākumā ideja bija izveidot un padalīties ar ideju, bet tas kļuva tik populāri, ka cilvēki man lūdza izveidot šādas virtenītes arī viņu ģimenei. :) Manī tas raisa ļoti lielu prieku, reizi mēnesī turpmāk veidošu arī meistarklases un piedāvāju pasūtīt virtenes visdažādos izmēros, ar visdažādākiem toņiem (veidoju no augstas klases un antialerģiskiem materiāliem - droši mazuļiem) , cenšos piedāvāt draudzīgāko cenu un izveidot vislabāko tieši katrai ģimenei! Papildus papļāpājam par dzīvi, individuāla pieeja un pozitīva attieksme pret darbu, kas ir arī mans lielākais hobijs!
Tapis arī īpašais Valentīndienas piedāvājums!:)

Vidēji bumbu diametrs ir 11-12 cm, virtenes ir pieejamas gan parasto spuldzīšu, gan LED un LED virtenes vēl iedalās - vai nu rozetē slēdzamas vai tādas, kas ir pārvietojamas, jo darbojas uz baterijām. :)
Papildus iespēja uzklāt mitrumizturīgu lakas kārtu bumbām, tonēt vadu vēlamā tonī, lai piestāvētu bumbām, pēc vienošanās arī pasūtīt, lai darinu bumbas uz virtenēm, kas domātas ziemā-pavasarī izvietošanai ārā. :)
Pieliku dažus foto, bet vēl vairāk un piedāvājums ir manā lapiņā facebook -
https://www.facebook.com/pages/Skaistuma-M%C4%80JAS/539183699559465



28.01.2015 23:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits