Sveiki! Tātad, šogad beigšu vidusskolu un savu nākotni vēlos saistīt ar žurnālistiku. Esmu atradusi tik daudz dažāda veida informāciju par šo profesiju, tās iespējām darba tirgū utt, ka pat vairs nezinu kam ticēt un kam nē. Internets ir pilns ar negatīvām atsauksmēm, ar to, ka jaunie žurnālisti viens otram rauj maizi no rokām ārā
, ka nav darba, nav jēgas apgūt šo profesiju. Vai, Jūsuprāt, tā tiešām ir taisnība? Esmu apmulsusi, jo saistu šo profesiju ar savu nākotni kopš sāku vispār domāt par to, ko darīšu tajā. Un, kur un ko, Jūsuprāt, mācīties, studēt, lai nepapildinātu šo ēnā palikušo žurnālistu loku? Esmu apsvērusi studēt RSU un LU, jo tur, manuprāt, ir vissakarīgākās programmas. Protams, ne jau tikai izglītība noteiks vai būšu veiksmīga žurnāliste, vai nē, bet pagaidām es runāju tikai par izglītību. Kā Jūs domājiet - mācīties tieši žurnālistiku vai kādu atsevišku nozari? Starpcitu, neesmu saskārusies ar kādu augstskolu, kas piedāvātu studēšanai konkrētu tēmu tieši kā žurnālistiem nepieciešamo. Varbūt kādi ieteikumi? Paldies!:-)