Cik ilgu laiku jums aizņem uzrakstīt 1 referātu, piemēram, uz 10lpp?
Nerunāju par pēdējās nakts variantiem, bet tādu normālu tempu. Cik jums būtu vajadzīgs? Teiksim, par tādu tēmu, kas jums ir tikai nedaudz zināma, un nav pilnīgi sveša, ne arī tāda, kur viss jau tāpat skaidrs.
Es domāju, ka kādas dienas laikā bez slinkuma pārtraukumiem varētu tikt galā, jo paiet laika, lai iegūtu materiālus, iepazītos ar tiem un izprastu vispār tēmu.
Unique, Keiko, kā jūs tik ātri rakstāt?! :-O Man sanāk kā Ziemeļmeitai, vairākas dienas. Nevaru iedomāties, ka pāris h pietiktu. Tur taču nepietiek laika pat īsti avotus atrast...
Pāris stundas - 10 lpp referāts? Cik tad tur informācijas avotu? Viens?
arī par pāris stundām nošokējos :D pa pāris stundām es varētu labi ja trīs lapas uzrakstīt, bet ne desmit. man šķiet, ka pat nonstopā drukājot vajag tās pāris stundas, lai desmit lapas vispār uzdrukātu. Copy paste variantu un plaģiātu var dabūt gatavu tik īsā laikā, tas gan :D
Mani tas ļoti pārsteidz, godīgi sakot. Rakstu labi, atzīmes labas, tādēļ par īpaši lēnprātīgu vai stulbu sevi uzskatīt nevaru. Bet pat ar steigu uzrauts 5lpp garš referāts par labi zināmu tēmu man aizņem stundas 6 kā minimums. Un kad es vēlāk pārlasu, šķiet vienkārši briesmīgs un kauns, ka tādu nodevu. Apbrīnoju jūsu ātrumu :-|
Nopietni visam pieejot, t.i., izmantojot dažādus informācijas avotus, kurus, loģiski, ka, lai iesaistītu savā darbā, arī daudz maz jāpārzina, aizietu 2 dienas (ne nonstopā rakstot, protams). Ja ļoti paslinkotu, tad 3. :-)
Nezinu.. Man tādam nopietnam referātam ar avotiem gan grāmatām, gan internetu, gan kvantitatīvajām analīzes metodēm un grafikiem aizgāja nedēļa.. Bet man arī negribētos 6h no vietas sēdēt.. Labāk katru dienu pa pāris h padarboties