skaistumkonkursi un parastas sievietes

Reitings 76
Reģ: 24.01.2015
kā jūs par tiem jūtaties, apskaužat vai apbrīnojat skaistās? jūtaties sliktāk par sevi?
man liekas tas ir līdzīgi kā vīriešiem būt bagātiem, sievietēm būt skaistām

27.01.2015 19:04 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Diskusija diez gan muļķīga. Tā saucamās "parastās sievietes" iet uz darbu un audzina bērnus. Savukārt, tās saucamās "skaistumkaralienes" darbs ir kopt sevi, būt skaistai, staigāt pa tiem solārijiem utt. un kad ir skaistumkonkursu laiki, tad bērni tiek uzticēti citiem. Tāpēc, jā, neredzu adekvātu salīdzinājumu šīm divām sieviešu grupām.

Ja tu salīdzini, tīri vizuālos parametrus -sejas kaulu struktūru, figūru, garumu- tad jāsaka, ka tas ienācis pēc 2000. gada modē... tad īpaši attīstījās tumsnējā tipa sievietes ar izteiktām krūtīm, šauriem vidukļiem, latīņamerikāniskajiem sejas vaibstiem un palieliem dibeniem. (skaistumkonkursos). Bet, tad tev vajag salīdzināt nevis ar sievieti "parasto", bet ar vairāku gadu desmitu skaistumkonkursu uzverētājām, lai runātu, kura ir smuka un kura nav.

Par tavu uzdoto jautājumu: es kā sieviete "parastā" ar lielāko prieku turpinu izbaudīt dzīvi arī zinot, ka nekad tāda nebūšu.

Kas man patīk, ka uzvar tumšās, latino tipa skaistules, jo tas ir arī mans sieviešu tips (divdomīgi laikam izklausās)! Bet es arī saprotu, ka tur visu diktē narkotiku bizness. Bet tāpat jau viņas skaistas, tā ka nav kur piesieties

Lūk, cik gaumes ir dažādas, jo es nez ko atdotu, lai man šis latino izskats nebūtu. Mans skaistuma standarts ir blondīnes ar pabālu ādu un zilām acīm... bet tādas tur uzvar reti :(
27.01.2015 22:45 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
jūtaties sliktāk par sevi?

Ar google translate padarbojies? :D

Es neko īpašu nedomāju par viņām, jo neuztveru viņas kā pārākas par mani. Vīrietis arī nemainītu mani pret kādu tikai izskata dēļ, jo ilgstošās attiecībās izskatam nav tik liela nozīme.
27.01.2015 22:46 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014

man šķiet, ka ja viņš nebūtu pilnīgis idiots, šāda diskusija nemaz nebūtu tapusi

labi teikts. :D:D
27.01.2015 23:13 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
atbildot uz tā idiota jautājumu, vai mums "parastajām sievietēm" neskauž - nu vismaz man neskauž gan. savu mūzu negribētu staigāt pa kautkādu skatuvi visādos tizlos, un mazāk tizlos apģērbos, vi peldkostīmā. kā arī tik kārna nu es negribētu būt. nudien tāda negribētu būt un tādu dzīvesveidu kā viņām vel jo vairāk negribetu.
27.01.2015 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)