Čau, dāmas!
Drīzumā lidošu ar airBaltic. Rokas bagāžas izmēri nedrīkst pārsniegt 55x40x20 cm. Šeit rodas jautājums, vai viņi tā ļoti stingri skatās, vai atbilst tie izmēri? Man vienkārši soma ir pāris cm garāka, pārējais atbilst. Tikko viņu nopirku, negribu savas stulbības dēļ atkal pirkt citu
Čau, dāma!
Kad pēdējo reizi ar draugu lidojām, es arī biju nopirkusi 5cm garāku somu, arī negribēju pirkt jaunu. Man pie tā nepiekasījās, tiku ar visu savu somu uz Parīzi.
Man 2x no visām ir likuši nodot nododamajā bagāžā un maksāt to summu. Toreiz arī soma bija apmēram 5cm par daudz. Ja būtu bijusi patukša, varbūt kaut kā arī būtu iebāzusi tajā konteinerī, bet tā kā bija pārbāzta, bija bez variantiem.
uknowme kad ieraudzīju tavu, jā uzreiz apstiprināju,man tāda pati!!!!vienīgi es savējiem iedošu plecu somu lai paņem līdzi,ja nu mani nepalaiž,lai ir rezerves variants kur pārlikt!
Man arī rokas bagāžas soma ir nedaudz lielāka nekā oficiāli vajadzīgs, bet man nav bijis problēmu viņu iebāzt tajā rāmī, kā arī cenšos viņu nepārbāzt, lai ielīstu bez problēmām.
Nezinu kā ir Airbaltikam, bet, kad es pēdējo reizi lidoju, tad tieši pirms manis bija sieviete, kurai koferis bija nedaudz, nedaudz par lielu un neielīda tajā rāmī, tā nu viņa devās maksāt.
Man bija sporta soma, kuru var saspiest, ja vajag, liku viņu rāmī vertikāli un viss lieliski.
Meitenes, a kā ir ar nododamo bagāžu, tur taču losjoni, šampūns utt nav jāliek tajos plastmasas maisiņos vai arī ir? Vai arī tas attiecas tikai uz rokas bagāžu?
Jaa,atkariigs no tiem darbiniekiem kas parbauda tajaa mirkli bagazu. Ja gribees,piekasiisies.
Un Unique,nee nododamajai somai nav jaaliek plastmasas maisinaa nekaads skidrums, var likt tapat atskiriibaa no rokas bagaazas.