Mincis,manuprāt,ja meitene pati apzinās,ka ir ar liekajiem kg, diez vai viņa gaida,ka džeks pateiks,ka tā nav. Uzreiz var saprast,ka džeks tikai piebrauc un lej sīrupu ausīs. Drīzāk vnk jāpasaka saudzīgāk tas viss,ka viņam viņa patīk tāda kā ir vai kā savādāk to atbildēt apspēlēt.
Mincis,manuprāt,ja meitene pati apzinās,ka ir ar liekajiem kg, diez vai viņa gaida,ka džeks pateiks,ka tā nav.
Nepiekrītu! Cik gan es tieviņas meitenes zinu, kas saka, ka ir resnas :D Jaunietēm šitas ir ļooooti topā :D (atdzīšos, pati arī tā kādreiz darīju, līdz pieleca, cik tas stulbi ir :D )
+ Man tā vienmēr vīrs atbild , kaut gan pati apzinos, ka vajag nomest svaru, kādus 10-15kg, un arī pašlaik cenšos to darīt, tāpat patīkami, ka kādam vienalga esmu visskaistākā (l)
Ja man vīrietis pateiktu, ka man ir liekie kg vai ka man kkas ir jādara lietas labā, vaaai par apaļigumu, nedod Dievs ja pateiktu,ka esmu resna , es laikam uzšautu viņam. Pati pie skaidra saprāta sieviete redz savus liekos kg un negrib, ka viņai to atgādina, kur nu vēl vīrietis. Arī apaļīga sieviete ir skaista sieviete!