Pirmkart- atvainojos par garumzimju neesamibu un ja ieviesas kada kluda- rakstu no telefona.
Man ikmenesa atskaite un gadijas sashmucet matraci :-(, ir kadai kads labs padoms pura, ka lai iztira.... ehhhh- matracis gluzi jauns. :-(
Šīs asinis gan negadījās tīrīt, bet vīrs vienreiz stipri savainoja celi futbolā un no rīta palags un segas pārvalks bija lielos asins traipos. Ar satraukti sirdi ņēmu nost un protams, ka baltais matracis apakšā arī asinīs :( Nu neko. Ņemu zobu suku un ar pulveri un aukstu ūdeni tīrīju. Viss iztīrījās un neko nevar redzēt.
Pepermint- sikak apraksti proceduru? Tu uzlej parskabi- turi un tad berz/ neberz? Ka notiek viss. Sugar- ar patasto pulveri? Man majas ir kaut kads ferments traipu iznemsanai- tas nebus labaks?
uzlej virsū viņa uzputo, tad tās putas ar salveti noslauki, un dari tikmēr kamēr putas ir baltas, vai vairs neputo, un tad ar ziepjūdeni mazgā, bet ieteiktu neberzt, tā tikai ieberzīsi dziļāk šķiedrās, asinis.
Es par pārskābi neriskēju, jo nezinu no kā taisīts tas pārvalks, baidījos, ka nepaliek kādi dzelteni traipi. Domāju, ka nav principiāli ar kādu pulveri.
Pārskābe krāsu nebojā, viņa vnk reaģē ar asinīm, tapēc arī vanish var lietot kārsainiem apģerbiem un nebojā krāsu atšķirība no hlora saturošiem traipu izņēmejiem.