Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sāp gūžas?

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Esmu apjukusi. Visu nakti esmu saraustīti gulējusi, jo man gluži vienkārši sāp gūžas rajonā, abās gurna pusēs, bet viena nedaudz vairāk. Bet nu sāpes specifiskas. Vairāk izraisa diskomfortu nekā gribas raudāt. Bet būtība tāda ka nevaru atrast nevienu sēdus vai guļus pozīciju, kurā spētu mierīgi atpūsties, jo ilgāk nekustoties sāpes pieņemas spēkā. Kad stāvu nesāp tik ļoti, varbūt bišķi jūtu, bet to varu viegli arī aizmirst, bet kad apsēžos, tad gan sāku dīdīties. Šī bija pirmā nakts kad man tā bija.
Godīgi nav ne jausmas kas notiek? Kāpēc man tā ir un kas to varēja izraisīt. Varbūt kāda var kaut kā komentēt manu situāciju. Bet pie ģimenes ārsta negribu steigties, jo viņa man diez ko nekad nav spējusi palīdzēt, bet ja nekas nemainīsies būs vien jāiet, bet varbūt kādai ir kāda pieredze?
Ja tas kaut ko dod, tad man 20 gadi (t)
26.01.2015 11:28 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Man ienāca prātā ka varbūt kas ar gūžas locītāvām, bet varbūt vienkārši muskuļi tajā rajonā sāp. Būtu gan ietaicams aizstaigāt pie ģimenes doka. Atceros, man tādas dīvainas itkā sāpes ceļu rajonā bija dēļ tā ka augu :D Vismaz tā man teica ārste, ka strauja augšana var izraiīt dīvainas sāpes, bet nu mna tad bja laikam kkādi 15 vai 16 gadi.
27.01.2015 11:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits