Man īstenībā šī tēma nav sveša,laigan esmu bijusi tikkai trijās kāzās,droši varu ko ieteikt un varbūt kas noder!
Pavisam noteikti ir jābūt līgavas izpirkšanai,bez tās nu nekādīgi nevar! Tur nav jāiesaista viesi,turklāt vecāki,ja ir bērni jaunajam pārim-tad arī bērnus,vedēji un paši vaininieki protams! Tālāk jūs visi dodaties uz to vietu kur līgava visu rītu taisās, vienmēr tās ir viņu pašu mājas! Un no šīs vietas variācijas var būt simtiem,bet man personīgi pievelk šī.. vīrs ienāk istabā kur stāv trīs vidēja lieluma glāzītes,viņām jābût piepildītām ar trīs biezsulām kurā vienā no tām atradīsies atslēga no ladītes! Perspektīvi būs nepieciešama lādīte ar atslēdziņu! Un nu lai tiktu pie atslēdziņas,topošajam vīram jāizdzer vainu viena,2vas,3 glāzes ar sulu vai var arī izmantot tomātu sulu,tas atkarīgs no jums! Un kad viņš tiek pie atslēgas,viņam ir jāatslēdz lādīte kurā iekšā būs jautājumi par un ap viņa topošo sievu.(labāk dotu priekšroku āķīgiem jautājumiem,jo nu viņam jāizpērk tomēr sieva :D) un kad viņš ir atbildējis uz visiem jautājumiem,viņš var dabūt sievas roku un doties uz auto ,uz zaksu kur viesi jau gaidīs! Manuprāt ideāls veids kā izpirkt sievu! P.S (par tām sulām var kko uzzināt,kas vīram negaršo)