Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

meiteņu ballīte!

Reitings 100
Reģ: 02.07.2013
Sveikas meitenes!:)
Esmu nolēmusi uztaisīt superforšu meiteņu ballīti savām draudzenēm, bet man diemžēl kaut kā ar idejām tā pašvaki;/ Varbūt kādai ir labas idejas un tā? :))
Un vēl jautājums, man ir tādas draudzenes ,ar kurām nav taka vairs kontaks , vai tādas arī aicināt? jo skaitam nav nozīmes.!:)
25.01.2015 18:18 |

Reitings 414
Reģ: 07.06.2013
Nu kāda jēga aicināt cilvēkus, ar kuriem nav kontakta? Šito es nekādi nesaprotu.
25.01.2015 18:21 |

Reitings 806
Reģ: 29.01.2009
Un vēl jautājums, man ir tādas draudzenes ,ar kurām nav taka vairs kontaks , vai tādas arī aicināt?

Es neaicinātu. Ja vēlētos kontaktu atjaunot drīzāk ierosinātu papusdienot/ padzert tēju vai ko jestrāku divatā.
Cilvēki, protams ir dažādi, kāds (būdams uzaicinātā pusē) varbūt taisni vai priecātos sastapt jaunus cilvēkus un atkalredzēties ar attālinājušos draudzeni plašākā kompānijā, bet es izvēlētos augstākminēto variantu.
25.01.2015 18:27 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Kad biju rīdziniece, mums bija meiteņu pasākumi katru mēnesi. Bijušas gan sušī ballītes, gan vīna ballītes, pokervakari, izbraucieni ar zirgiem, picu ballītes utt.
25.01.2015 18:29 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Manā draudzeņu lokā arī mums ir tematiskie vakariņi-

pokervakars- spēlējam pokeru, dzeram ko nu kurai tīk, runājamies,
filmu vakari- ar filmu maratonu, našķu gatavošanu un to ēšānu
kokteiļvakari- taisam visādus bez alkoholiskos, alkoholiskos kokteiļus
spa vakari- manikīrs, maskas, pucēšanas, krāsošanās

un dažreiz visu kopā, mazliet paspēlējām pokeru, tad noskatamies filmu, pieēdušās esam, ķeramies klāt kokteiļiem, un beigās vēl halātos sēžam ar sejas maskām uz sejas un klačojamies :)
26.01.2015 21:55 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Jā, mums arī bija, kad dzīvojām vienā pilsētā!
Parasti vairāk kopā darbojāmies uzkodu un alkohola gatavošana (servēšanā);
bija reizes, kad taisījām skaistumkopšanas vakarus (ar maskām, halātos, dažādas interesantas idejas sameklēju, tāpat maskas dažādas, jo nav vienāds ādas tips);
Vienreiz taisijām trako frizūru vakaru, kad aizgājām nu ar tādām pričenēm :D + spēles bija.

Tagad vairs palikuši tradicionālie svētku pasākumi - dz/d, Ziemassvētki, Lieldienas, utt.. |-):-O:-|
26.01.2015 22:05 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Sēēēn, sēēēn, kad bijām vēl tīņu gados, taisijām arī dažādus ar zīlēšanu saistītus pasākumus. Mūžīgie žurnala testiņi, kaut kas nopietnāks, u.c.

Redz, internetā - pedikīra pasākums :D
26.01.2015 22:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits