Meklēju draudzenes.

Reitings 7
Reģ: 25.01.2015
Sveikas.
Izveidoju jaunu tēmu,kur meitenes,kuras vēlas iepazīties ar sev līdzīgajiem,var to realizēt!!(l)
Nezinu ar ko lai sāk. Laikam ar to,ka pašlaik jūtos vientuļi. Visiem ir draugi, pavērsieni dzīvē, utt, man tā nav, vēlos atrast draudzeni,ļooti vēlos:-|. Man nav tādas,kā lai saka, labākās draudzenes, bet vēlos tādu.. Meiteni,ar kuru doties šopingā, ēstu sušī(var jau kaut picu, tam nav nozīmes.), paballētu, varētu kopīgi skatīties filmas vai sapņot pie tējas krūzes. Apmeklēt kādu koncertu vai izstādi. Visi mani draugi ir-čuš- pazuduši, bet varbūt tie nemaz nebija draugi, tikai ideja par to.. Nu tad tā-vēlos to realizēt, un jā,iespējams, ar foruma palīdzību. (l)
25.01.2015 17:28 |

Reitings 227
Reģ: 06.08.2013
Pacelšu. =)
Man ir 18, pašlaik mācos 12. klasē, esmu no mazpilsētas, taču brīvdienās esmu Rīgā. =) Vēlētos iepazīties ar komunikablu meiteni, kurai patīk gan nopietnas sarunas, gan dažādi piedzīvojumi, ballītes. Pašlaik vēlot izmēģināt dažādas jaunas iespējas, ko dzīve sniedz, tāpēc esmu gatava visa. :D
Ļoti patīk apmeklēt kino, teātri, dažādus koncertus un pasākumus. :) Arī mūzika ir sirdij ļoti tuva.
03.03.2015 23:16 |

Reitings 278
Reģ: 08.12.2014
Ielikšu savu "iepazīšanās slidinājumu" :D
Man ir 17 gadi, mācos 11.klasē, dzīvoju 40 km attālumā no Rīgas. Esmu gan mīļa, gan atklāta, gan nopietna, gan galīgi nenopietna. Varu ballēties, bet varu arī sēdēt kafejnīcā un runāties par dzīvi. Esmu diezgan kautrīga, bet cenšos to labot. Labprāt iepazītos ar jauniem cilvēkiem, jo gribas atrast ko jaunu dzīvē, citādāk rutīna mazpilsētā kļūst nomācoša. Kopumā meklēju gan vēstuļu draudzeni, gan uzticības personu. Saprotos gan ar jaunākiem gan ar vecākiem cilvēkiem. :))
03.03.2015 23:25 |

Reitings 6
Reģ: 10.03.2013
Sveikas dāmas. Tā nu sanācis ka arī es meklēju jaunas drudzenes. Man gan ir jau viena "labāka draudzene", bet viņa ir arī vienīgā. No apkārtējiem cilvēkiem daudz dzirdu ka esmu paliksusi galīgi nekomunikabla, un tā padomājot, jā tā tiešām ir. Neko citu nedaru kā strādāju un sēžu mājas, lai gan pašai ļoti gribas iziet ārpus mājas, bet nav jau ar ko :( Jo draudzene jau nevar visu savu laiku veltīt tikai man :D
Dzīvoju es Tīrainē ( pierīga), līdz Rīgas centram 20 min. Esmu jautrs , un atvērts cilvēks. Esmu labsirdīga un izpalīdzīga. Patīk apmeklēt kino, teātri. Pastaigas svaigā gaisā. Dievinu bērnus ( laikam jau tāpēc strādāju par aukli) un mīlu dzīvniekus. Patīk braukt ar skritulenēm, slidot , peldēt un vienkārši baudīt dzīvi.
21.03.2015 15:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits