Čau!
Es arī ierakstīšos. :-) Lai cik banāli tas nebūtu, bet man gads ir sācies ar šādu tādu apņemšanos sarakstiņu, viens no tiem - mazāk laika veltīt darbam un vairāk - ārpusdarba sociālajām aktivitātēm, citādi mans dzīves stāsts sanāktu gandrīz kā vienā nesenā cosmo diskusijā - darbs, gulēt, darbs. :-D Tādēļ es arī ļoti labprāt iepazītos ar jauniem cilvēkiem dažādām aktivitātēm - sarunām pie tējas krūzes vai vīa glāzes, jaunu kafejnīciņu atklšānai, koncertiem, kino, teātra apmeklējumiem, kādai ballītei utt. Gribētos, lai šī pazīšanās nebūtu tikai sarakstes līmenī, bet būtu arī vēlēšanās tikties un kaut ko pasākt. :-) Patiktu, ja būtu kāda aktīva meitene ar daudz idejām, kas var sakūdīt uz kādiem pasākumiem, jo es pati reizēm esmu tā ierakusies darbos, ka vienkārši pat palaižu garām informāciju par to, kas interesants pasaulē notiek. :D Ar to, lūdzu, nesaprast, ka es pati nekad neko nepiedāvātu vai tamlīdzīgi. Citreiz arī es varu pabakstīt, ja vajadzīgs. :-)
Īsumā par mani - esmu 24 gadus jauna, strādāju pilnas slodzes darbu normālajā darba laikā, šobrīd vairs nestudēju, dzīvoju Rīgā.
Draudzētiesgribētājas droši var sūtīt vēstulītes. :-)