Zinu, ka jāiet pie dakteres, bet to darīšu februāra vidūBet paldies, ka padalījies ar savām nepārpejamajām prāta spējām.
Bet paldies, ka padalījies ar savām nepārpejamajām prāta spējām.
Uztraucos, jo zinu, ka vajadzētu būt MR ik pēc mēneša, bet nu jau trīs mēnešus nav bijušas!
A tad, kad tev pateica, ka ar vienu olnīcu viss nav ok, tev nepietika tavas "nepārpejamajās" prāta spējas, lai pajautātu, kādas var būt sekas?!Tev tiešām liekas, ka daktere pati jau uzreiz bez visas jautāšanas nepaskaidro kādas tam ir sekas? Sekas - MR tikai katru otro mēnesi.
Tev trīs mēnešus nav bijušas MR, kaut gan labi zini, ka katru mēnesī jābūt un sāc uztraukties tikai tagadNav jābūt katru mēnesi man. Un tikai tagad sāku uztraukties, jo
Biju pie ginekoloģes decembra vidūTā kā ir pagājis tikai mēnesis kopš pēdējo reizi biju pie dakteres. Vai arī man katru nedēļu jāskrien pie viņas un jāstāsta, ka joprojam man MR nav?
Tev tiešām liekas, ka daktere pati jau uzreiz bez visas jautāšanas nepaskaidro kādas tam ir sekas? Sekas - MR tikai katru otro mēnesi.
Tad es nesaprotu- ko tad tu te jautā? Ja jau ārsts pasaka, ka neregulāras mēnešreizes, tad tu te ķipa nāc pārbaudīt, vai viņa tev pareizi pasaka?