Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

instruktora rekets

Reitings 90
Reģ: 09.04.2013
Labdien!
Kārtoju tiesības, un jau pie finiša esmu iedzīta strupceļā.
esmu nolikusi valsts teoriju, izbraukājusi jau 15 reizes pa h. Ar braukšanu viss ir ļoti normāli un domāju, ka esmu gatava kārtot un nokārtot braukšanas eksāmenu.
Instruktors man saka tā, ka jā viss forši braucu es labi, un varētu kārtot eksāmenu. Bet tā ka viņš nav 100% pārliecināts, ka es nolikšu, tad, lai es viņam maksāju 40 eur, un viens viņa draugs instruktors parakstīs man lapu. Viņš negrib bojāt savu statistiku. Un viņš vēl skaisti apspēlē, ka manam raksturam tā būs vislabāk un tikko virna meitene jau tā izdarījusi, tagad staigājot ar tiesībām laimīga.
sapratu, ka man reāli prasa kukuli, apjuku un sajutos vainīga, prasu, kas būs ja nepiekritīšu šim variantam. Atbilde ir, ka tad mēs vēl braukāsim un braukāsim... nu līdz februāra otrajai pusei vismaz....
Apskatījos instruktora statistiku - 55%. Es domāju, ka nekāda cita instruktora nemaz nav, viņš ir gatavs mani laist, tikai grib vēl papildus piķīti par to dabūt no jaunas sievietes, kas neko nesaprot.
Gaidu ieteikumus un izejas no līdzīgām situācijām!
Paldies! (t)
24.01.2015 12:28 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ar nepacietību gaidu pavasari, kad masveidā saradīsies motobraucēji, riteņbraucēji un protams izklaidīgie gājēji...
Tāds haos ielās :-D
20.02.2015 14:09 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
andris.kerpe

Muļķis tu tāds, jo vairāk šajā iesaisties jo sliktāk tik tev pašam beigās būs, būtu labāk turējis muti ciet.
+

Cienītais instruktor, iepazīstaties ar noteikumiem!
+
20.02.2015 14:09 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
57 days, šis eksemplārs ir viens no tiem, kas neraksta kartiņā katru braukšanu, naudu bāž kabatā. Arī man bija tāds, kas nepildija kartiņu, beigās kad biju gatava braukt viņš mani aizsutija uz parbaudes braukšanu pie cita instruktora, tas mani salielīja.. :D aizpildija kartiņu un nekādu naudu nelika maksāt.
Par šo žuļiku jādod ziņa autoskolai.
20.02.2015 14:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits