Sveicināti visi tie , kas šeit sāka un turpināja apspriest šo tēmu.
Gribās pateikt , ka pirms sākat kādu aizstāvēt vai komentēt , sākumā uzziniet vairāk par problēmu nevis ticas BURTISKI visam tam ko raksta un par ko sūdzas.
Zinu un sapratu uzreiz to meiteni kura rakstīja šo stāstu. Protams ka apsveicu viņu ar to ka nokartoji eksāmenu ar 2 reizi ( tas nozīmē ka par tavu gatavību nolikt eksāmenu ar pirmo reizi man bija taisnība ).
Nosaukt šo blogu kā Instruktoru Rekets :-D:-D:-D:-D. Ja tas saucās rekets , kad cilvēks nobrauc tikai 15 nodarbības un iet uz eksāmenu. kurš no Jums te apsriežamajiem tika uz eksāmenu pēc 15 nobrauktajām reizēm? Reti kurš uz tādu ir spējīgs, bet tādi ir.Man bija arī tādi kas uzmanīgi klausās ko viņiem saka un māca un tiek uz eksāmenu pēc 4 - 8 nodarbībām.skops es neesmu, bet prasīgs gan.Rekets ir tad kad tevi tur 50 - 60 braukšanas un nelaiž uz csdd.Bet kad braukšanā taisa daudz neuzmanības kļūdu un uz aizrādījumiem neliekas ne ziņas , ka ir jāatkārto vairākas reizes , un to pēc tam nesaprot, tā ir necieņa pret instruktora darbu.Un tad grib iet uz eksāmenu un instruktors paraksta kartiņu.
Priekš tādiem arī ir tādi instruktori kas paraksta kartiņas un laiž cilvēku no pa savu statistiku.un protams tas nav pa velti. ne santīma es nepaņēmu sev , jo man to naudu nevajag.Kartiņu arī es neparakstīju, līdz ar to izpildīju norunu, bet pirms es to piedāvāju bija runa: Ka viņai bija divas iespējas - vai nu braukt ar mani un izbraukt braukšanu bez kļūdām un uzmanīgi KĀ VAJAG, vai nu ja saņemties nemāk tad ir otrs variants. Es nevienam neko neuzspiedu , bet ļāvu cilvēkam PĀŠAM izvēlēties. Tādas viņa nebija tik ļoti pārliecināta savās braukšanas spējās.un ja arī viņa ietu pie cita instruktora - situācija būtu tāda pati. NEVIENS neuzmanīgus kursantus ar kļūdām nelaiž uz csdd.
Visi Jūs te smuki rakstat.It sevišķi par kaut kādiem "Tirliņiem" .... atnāc man acīs to pasaki nevis šeit raksti.
Jūs ar šiem komentāriem un neko neuzzinot līdz galam, tikai safantazējot savās galvās situāciju, rakstat šeit pilnīgas muļķības, kuras ne visai ir patīkamas.Es savu darbu daru ļoti labi un ar atbildību, mierīgi un saprotoši. nepīpēju un kafijas benzīntankos nedzeru, savas darba karjeras laikā izlaidu vairāk kā 500 cilvēku un kursanti kas uzmanīgi klausās un izpilda visu pareizi ļoti ātri tiek pie tiesībām ar 1.reizi.
Es nebaidos no kaut kādas kritikas , bet ja tikai viņa ir vietā.
Ar cieņu,
Andris Ķerpe