instruktora rekets

Reitings 90
Reģ: 09.04.2013
Labdien!
Kārtoju tiesības, un jau pie finiša esmu iedzīta strupceļā.
esmu nolikusi valsts teoriju, izbraukājusi jau 15 reizes pa h. Ar braukšanu viss ir ļoti normāli un domāju, ka esmu gatava kārtot un nokārtot braukšanas eksāmenu.
Instruktors man saka tā, ka jā viss forši braucu es labi, un varētu kārtot eksāmenu. Bet tā ka viņš nav 100% pārliecināts, ka es nolikšu, tad, lai es viņam maksāju 40 eur, un viens viņa draugs instruktors parakstīs man lapu. Viņš negrib bojāt savu statistiku. Un viņš vēl skaisti apspēlē, ka manam raksturam tā būs vislabāk un tikko virna meitene jau tā izdarījusi, tagad staigājot ar tiesībām laimīga.
sapratu, ka man reāli prasa kukuli, apjuku un sajutos vainīga, prasu, kas būs ja nepiekritīšu šim variantam. Atbilde ir, ka tad mēs vēl braukāsim un braukāsim... nu līdz februāra otrajai pusei vismaz....
Apskatījos instruktora statistiku - 55%. Es domāju, ka nekāda cita instruktora nemaz nav, viņš ir gatavs mani laist, tikai grib vēl papildus piķīti par to dabūt no jaunas sievietes, kas neko nesaprot.
Gaidu ieteikumus un izejas no līdzīgām situācijām!
Paldies! (t)
24.01.2015 12:28 |

Reitings 90
Sazinājos ar csdd. Izmēģnājuma eksāmenam arī vajag kartiņu. Iesāku stāstīt par instrjtoru mani pārtauca pus vārda, ka tas nav pie viņas, lai es sūdzos autoskolā. He
24.01.2015 13:08 |

Reitings 90
57days. Nav nekādas grāmatiņas.
24.01.2015 13:09 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tad sūdzies autoskolā.

Vai/un arī meklē kādu saprotošu instruktoru, kas ar tevi 1-2 reizes izbrauks un pārējās reizes vienkārši tāpat sarakstīs.
24.01.2015 13:31 |

Reitings 303
Reģ: 06.01.2015
Var jau mainīt instruktoru, bet liela daļa viņu ir pim... :-D nomainot instruktoru dabūsi vēl lielāku pim... :-D Gandrīz nevienam neiteresē iemācīt, bet gan na haļavu izbraukāties, kafiju padzert un nokārtot savas darīšanas (tā es atceros savus auto kursus) Vienīgi man paveicās ar autoskolu kurā lieki nemarinēja un sūtīja uz CSDD
24.01.2015 13:31 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pavelnieks, man bija nevis pim..., bet gan forša dāma, piemēram, kas mani uz eksāmenu gribēja sūtīt kādas 2-3 braukšanas agrāk, nekā es pati biju morāli gatava. Vienmēr bija laikā, apmācību laikā savās darīšanās nebrauca, labi skaidroja, daudz braukšanas man nevajadzēja, nokārtoju ar pirmo reizi. Nu un loģiski, ka arī neuzmācās (ir dzirdēti nostāsti) un ar reketu arī nenodarbojās.

Ir pietiekoši daudz normālu, adekvātu, profesionālu instruktoru!
24.01.2015 13:34 |

Reitings 518
Reģ: 17.09.2011
Mani arī šādi čakarēja, es pateicu vai nu tu paraksti, vai es eju uz vid ( tagad ir likums par privatpresonu auditu ) un viņš bez liekas runāšanas parakstija. Tev jāpastāv par sevi, saki, ka ja neparakstīs viņš atradīsi kādu citu, ir daudzi normāli instruktori, kuri nav tādi kretīni.
24.01.2015 13:40 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
nav braukšanas grāmatiņas? nu stulbi, ka nezināji, ka ir jābūt tādai! :(

negribi iesniegumus rakstīt, atstāj vārdu un uzvārdu un autoskolu ŠEIT. Man arī tūlīt ir jāliek tiesības, negribu iegrābties šādā situācijā, jo kāda dāmīte kaunējās likt vārdu. Kaitina šādi cilvēki.
24.01.2015 13:40 |

Reitings 90
Sanāk, ka maksāju par savu kļūdu. Nepeivērsu uzmanību, ka jābūt grāmatiņai. Tagad man nekā nav. Ja sākšu gudrīties rīt, vispār izsēdinās no mašīnas, ej staigā. Jo nekādu pierādījumu par nobrauktajām h nav.
Nu gari un sāpīgi viss sanāk. Ok es rīt viņam samaksāju, tieku no viņa vaļā. Nolieku tiesības. Tad sarakstu sūdzības un publiskoju viņa vārdu.
Ļotu negribas pakļauties šitai sistēmai un maksāt, bet grāmatiņas nav. Mana kļūda. Mainīt instruktoru, braukt, ņemot vēra, ka tieku tikai vēlu vakaros būs atkal nedēļas vai divu jautājums.
24.01.2015 13:50 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es tavaa vietaa samaksaatu tos 40 eiro un miers maajaas, ja mainiisi instruktoru vai brauksaasi ar to pashu, taapat samaksaasi vairaak. nav ko chakareeties un bojaat nervus, neprasa jau simtus tev
24.01.2015 13:56 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Labi, nesaki instruktora vārdu, bet pasaki vismaz autoskolas nosakumu. Mani interesē, kura skola šitādus čūskulēnus tur paspārnē. Un vispār nedomāju, ka skolas vadība nezina, kas notiek.
24.01.2015 13:56 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Es nemaksātu neko tādam lopam, izdzēstu nr, publiskotu atsauksmi kur var un maksātu par citu intstruktoru, kur viss notiek legāli.
24.01.2015 14:01 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Nu nedomāju gan, ka kāds parakstīs lapu tikai par 40 eiro. Nav arī teikts, ka eksāmenā Tev tiktu tas viņa paziņa.
Es darītu tā, pateiktu, ka samaksāšu tos 40 eiro, bet, lai acu priekšā, pirms naudas došanas, paraksta to grāmatiņu un atdod Tev uzreiz, tad tikai arī tos 40 eiro iedotu. Galvenais tikt vaļā no tāda instruktora un ir visu grāmatiņā sarakstījis!
24.01.2015 14:07 |

Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Intrutoram vārds gadījumā nav Jānis? Līdziga situācija dzirdēta (t)
24.01.2015 14:12 |

Reitings 262
Reģ: 29.01.2009
Neko ieteikt nevaru, bet pastāstīšu, kā man gāja!
Kad biju jau DAUDZ nobraukājusies un gribēju saņemt grāmatiņu, mans instruktors man uzlika roku uz kājas un pateica, ka nekādu parakstu nebūs, kamēr neaizbrauksim "pabraukāties". Ne tik tieši, bet doma bija nepārprotama. Es tā satraucos, ka nezināju, ko iesākt... ātri visam galvā pārskrēju pāri un "ieslēdzu lohu". Tas bija gandrīz 10 gadus atpakaļ un rindā uz eksāmenu bija jāgaida, šķiet, vairāk kā mēnesis. Es turpināju ikdienišķi un tikpat nevainīgi runāt, ka nejūtos droša un tomēr gribu ar viņu braukt vēl bieži un daudz, sarunāju, ka tieši pirms eksāmena vajag braukt daudz intensīvāk, BET man vajag laicīgi pieteikties eksāmenam. Sarunāju nodarbību nākamajā dienā, ar norunu, ka patrenēsimies braukt pa šoseju ārpus Rīgas (kur visādi meža ceļi utt). Viņš parakstīja grāmatiņu un es, protams, uz nekādām nodarbībām nekad negāju pie viņa un telefonu necēlu.
24.01.2015 14:20 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Fuj cik pretīgi. Es savulaik nomainīju 3 instruktorus un tas pēdējais bija baigi labs. Pirmais bija tāds mīksts - ļāva man braukt kā es gribu, nevis kā vajag. Sapratu, ka dārgs prieks šitā vizināties. Atradu lētāku, diezgan daudz lētāku nekā autoskolas piedāvātie. Tas bija kaut kāds dīvainis, kurš man visu laiku pieskārās. Vienu reizi man uzbļāva kaut ko un ar to arī pietika. Pateicu, ka nemaksāšu par nobraukāto nodarbību un vairs mani lai netraucē. Pēdējo atceros man ieteica divi klasesbiedri, kas abi nolika no 1. reizes. Pabraukāju ar to reizes 6-7 un gāju liks eksāmenu. Pats man pateica, ka man vairāk braukāt nevajag un to, ka esmu gatava eksāmenam jau sen iemaņu ziņā, tikai sliktu instruktoru dēļ biju nedroša par savu braukšanu! Noliku ar pirmo gan teoriju, gan braukšanu! :) Veiksmi tev atrast labu instruktoru! Tas ir milzīgs atvieglojums, kad tiesības ir kabatā un nav vairs tam jāiet cauri nekad!
24.01.2015 14:37 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Es Tev ieteiktu samaksāt tos 40€, bet ar pierādījumiem!! Ieslēdz slēptu kameru vai balss ierakstu telefonā! Piesaki eksāmenu, noliec tiesības un tad dodies uz autoskolu un pieprasi caur viņiem atgriezt šo naudu! Piedraudi ar publiskošanu, tiem noteikti bikses būs pilnas. Bet automašīnā gan šantažēt neiesaku. Tas cilvēks jau nav normāls pašos pamatos.
24.01.2015 14:37 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Vari mēģināt sazināties ar medijiem, viņi Tev nodrošinās slēpto kameru un uzceps vēl stāstu.. Iespējams...
24.01.2015 14:41 |

Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Man bija tā, ka ka instruktors piedāvaja lai viņam samaksā 40 eur un dabūs to lapu, ka esmu izgājusi pirmās palīdzības kursus. Tā kā tajā laikā īpašī aizņemta biju, samaksāju. Izrādās viņš ne ko sataisījis bija neko, savāca naudu un pazuda. Lieki piebilst, ka braukšanas kartiņu arī nebija ne reizi aizpildījis, solīja pēdējā braukšanas reizē aizpildī, tā nu esmu palikusi ar izmestu naudu un bez pirmās palīdzības. Pats pazudis bez galiem. Toties mācība visam mūžam, nekad neko neliec citiem tavā vietā darīt. Tādēļ, Tev arī iesaku, labāk nemaksā, bet mēģini pati, jo iznākt var visādi. :-)
24.01.2015 15:33 |

Reitings 90
Ok, paldies.
Es rītvakar uzrakstīšu kā man gāja un ko mēs sarunājam.
Wintera, noteikti, kad liksi tiesības prasi, lai Tev uz rokām visu laiku ir braukšanas grāmatiņa ar visām h sarakstītām.
Vid atgriež 24% no tā, ko iztērēju tiesības liekot?
24.01.2015 18:04 |

Reitings 90
Autoskolu un vārdu publiskošu, kad saņemšu tiesības, tāpec, ka tas šobrīd svarīgāk par to ka kāda dāmīte nosauca mani par kādu dāmīti ;-)
24.01.2015 18:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits