Neredzu jēgu izmest tik daudz naudu par skropstu tušu, kas nemaz neskaitās profesionāla kosmētika. Ļoti sen atpakaļ bija diorshow, nepatika. Nekas īpašs, pa to naudu labāk vari pieaudzēt skropstas un uz 3nedēļām piecelies ar cik kuplām,garām/īsām un skruļotām skropstām vēlies
ļoti labas tušas! taču, nepārtrauti pasūtu tušu no ALIEXPRESS iespējams smieklīgi, bet nekad nav bijusi tik laba tuša. Mana make up skolotāja šokā par tik labu tušu!:)
Mana mīļākā tuša kādreiz bija Diorshow Iconic, neviena tuša nedeva tādu efektu, kā šī. Taču reiz pirku Stokmanā, kaut kā galīgi vairs nepatika, nākošreiz - uz prāmja un atkal nav tas efekts, kas bija agrāk. Nesaprotu, vai tajās tušas cits sastāvs tagad vai man abas reizes gadījās vecas... Bet vairs neriskēšu. Jāmeklē jauna mīļākā tuša...
Man bija vairākas Iconic, ļoti patika, tad nopirku Extase, bet bija manai gaumei pārāk dramatisks efekts. Man, piemēram, Diorshow Iconic patīk daudz, daudz vairāk par Lancome Hypnose, Drama vai YSL Faux Lashes... bet katram savas prasības.