Krista, es to visu zinu, bet tik pat labi cilveekam jau taa ir gruti lugt palidzibu un kaapec lai nedaritu to forumaa? Ja ir iespeeja ar to personu satikties nevis tikai nodarit bankas kontu un viss..tad savaadaak..tu to cilveeku redzi un iespeejams redzi apstaaklus kaadus dzivo. Ja gribees un tiesam vaajdzes palidzibu tad nebaidisies identificeet sevi un ari paraadit savu mitekli un tad zinaas vairak ko palidzet. Palidzibu ligt ir looti gruuti, jo vienmer bus cilveki kas nosodis un bez saals noeedis. Pati regulari vienai gimenei palidzeju ar diviem berniem...ne gluzi ar naudu, bet eediena pacinas vairaak deevu, beerniem naskus pa laikam, kaadu mantinu, jo tur tiesaam knapi galus vilka kopaa
Protams, uz pieres nevienam nav uzdrukaats kurs irkraapnieks, kurs nav..taapec tiem kam tiesam tas izmisums, vineim jaaielaiz savaa dzive tos kas palidz
man tantei bija gruuti, dizvoja 2istabu ireta dzivokli..5 berni, tagad jau daudz vieglaak, jo visiem savas dzives..bet agraak visiem ebrniem bij viena istabaa jaagul..maasicai visas drebes atdaavinaaju kuras nevalkaaju vai kaut kaadas kaprizes del nepatika,jo abas bijaam +/- vienaa vecumaa, vina gadu vecaaka par mani! Tante regulaari no mammas naudu neema, bet nezinu vai atdeva, jo viniem tiesam ari bija gruti, atpakal nekad nav ta nauda prasita.