Vīrieši... krāpšana utt

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Aizdomājoties par manu iepriekš rakstīto tēmu vispārīgāk, domāju kāpēc vispār tā mēdz būt?Dažreiz liekas neloģiski.
Kāpēc vīrietis vispār nolemj būt attiecībās ar meiteni, ja jau attiecību sākumā....(tiekas pāris mēnešus, nekā pārāk nopietna nav) ir vēlme krāpt?
Vienalga ar vairākām vai kādu citu, regulāri vai 1,2 reizes. Kāda jēga vispār saukt to par savu meiteni, ja viss, kas viņa ir, ir cilvēks kurš ir blakus, bet neapmierina 100% (vai vīriešu tips tāds, ka savādāk nevar, kā medīt un medīt, kaut ir atradis lauveni... turpina medīt aitas, jo patīk MEDĪT)? Vai varbūt meitenes mūsdienās pašas ir pārāk vieglprātīgas un tādas brīvās attiecības šodien daudziem ir pilnīgi normālas? (t)
22.01.2015 20:44 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Story, bet nejau dzīvē viss ir tik banāli. Mani, piemēram, neinteresē seksa rotaļlietas. Tas jau vairāk par kaisli un savstarpējo ķīmiju - ja tādas nav vai pieplakusi, tad diezvai gumijas dildo man starp kājām to spētu pamodināt.

Man ari ir bijis taa, ka pieklust kjiimija ar viirieti un vinjam ar mani, bija taa, ka sex mums bija reizi nedeeljaa, i to, nevis, ka ir kjimija, bet ka taa nu tak jaabuut, bet ne jau es tadelj metos mekleet kaadu citu ar, kuru sakjiimoties, bet mes apsedamies un abi izrunajam kas un kadelj. Izrunajam un sapratam, ka abi esam ieksh savos darbos, macibas, intereses un viens par otru esam piemirsushi. Izrunajam, aizgajam uz randinju un tagad viss ir kartiiba...

bet ja jau reiz tas aizņemtais vīrietis ir iepaticies un simpātijas ir abpusējas, kādēļ gan liegt sev iespēju?

esmu liela egoiste, tada zinjaa, zinu, ka nevaretu buut otraa, treshaa un ne veel kaada. Vai nu ir, vai nu nav.
23.01.2015 16:16 |

Reitings 6040
atbildēšu Story, ka brīvu vīriešu trūkst. Reāli TRŪKST diemžēl

Vot, man ir pazinju un draugu lokaa parsvara virieshi, vinji to saka par sievieteem :D Ka trukst kartigas, saimnieciskas sievietes, ar kuraam gribeetu veidot savu dziivi :D Un man nekad nav nevienas meitenes ar ko vinjus iepazistinaat :D
23.01.2015 16:18 |

Reitings 6040
Principā, ja kāds patiešām ļoti iepatīkas, tad ir pilnīgi vienalga vai viņam ir cita sieviete vai nē.

Nu man ir bijis taa, ka ljoti iepatikas kaads un beigas izradas, ka vinjam ir sieviete, tad uzreiz taads ni, ni, ni... lai pashi tiek galaa un tad savu lielo patikshanu var izradit... bet jaa.. kjimija mums toreiz bija.(l)
23.01.2015 16:20 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Man ir plašs paziņu loks, īpaši sievietes, draudzeņu ir daudz. Arī visām esmu izprasījusies krustu šķērsu, visas tik noplāta rokas, sakot, ka visi viņām zināmie vīrieši ir aizņemti. Pilnīgi visi.
To pašu esmu jautājusi arī vīriešiem (aizņemtajiem, jo brīvu jau man nav...), radiniekiem vīriešiem, tie arī nevar ieteikt nevienu brīvu savu draugu, vai nu visi aizņemti, vai arī saka, ka man nederētu
23.01.2015 16:22 |

Reitings 6040
kordelia

vot jaiepazistina man tevi bus ar vienu manu pazinju! mes jau smejamies, ja man nebutu viirs, mes noteikti "sadraudzeetos". :D
23.01.2015 16:25 |

Reitings 146
Reģ: 02.07.2014
autorei- varu pastāstīt par savu pieredzi ar krāpēju jau pirmajā mēnesī, bet nu tad vēstulīti gaidu.
23.01.2015 16:34 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Krāpj jau nu gan visi-gan vīrieši, gan sievietes.

Man jau gan šķiet, ja attiecības nav tādas ļoti nopietnas, vien pāris mēnešus tur draudzējas, randiņo, tad jau pret otru cilvēku nemaz nav nekādas atbildības un tā nemaz neskaitās krāpšana.

Man kaut kā arī pēdējā laikā ir sanācis daudz domāt par krāpšanas tēmu, nu ne jau tā, ka tagad taisītos krāpt savu vīru, bet apkārt daudz šādu gadījumu notiek pēdējā laikā.

Es domāju tieši par to, kā ir tad, ja krāpj, ir sekss ar citu vīrieti, bet no sava partnera šķirties nevēlies, nemaz negrasies, nu, ja tas ir vienkārši tā-adrenalīnam, piedzīvojumam,tāpēc, ka tas vīrietis ļoti simpatizē, ir savstarpējā pievilcība...domāju, ka būtu, ja man tā būtu...Un vēlreiz-vīru krāpt netaisos, vienkārši spriedelēju.
23.01.2015 16:34 |

Reitings 6040
marissa, kad man ar viru bija taads "aukstais" emociju laiks, es ari daudz par to domaju, es aizdomajos, ka taa ari rodas kraapshanas... un par cik daudzas attiecibas tada lieta kaa izrunashanas nepastaav, tad ari sapratu kadelj virs vai sieva iet mekleet tas emocijas arpus majas... Labi, ka manas attiecibas abi atri reageejam uz visadam izmainjaam un atri visu izrunajam.(l)
23.01.2015 16:41 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Kordelia, zinu vairākus brīvus trīsdesmitgadniekus, visi šķīrušies no ilggadējām attiecībām, kā tu. Tikai problēma tāda, vai tevi interesēs tāds, kurs pelna zem 1000, piem, ugunsdzēsējs? Ir savas profesijas fanāts, bet diemžēl LV ne paši labi atalgots, lai sieva varētu atļauties nestrādāt.
23.01.2015 16:47 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Story jāpiestrādā par savedēju ;)

Krāpj, jo cilvēki neprot pārvaldīt savas emocijas un vēlmes. Neprot pieņemt pareizo izvēli starp "man gribas" un "man būtu labvēlīgi".
23.01.2015 16:52 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Ja tu vēlies ar to aizņemto vīrieti jebko vairāk kā seksu vai aizrautīgu romānu bez jebkādas nākotnes, tad, protams, ka nekas nesanāks, ja viņam ir cita sieviete. Tur būs greizsirdība utt... man, piemēram, interesēja tikai un vienīgi labi pavadīt laiku. Tapēc arī man bija vienalga, ka neesmu vienīgā un arī par to, ka viņam gredzens pirkstā.
23.01.2015 16:54 |

10 gadi
Reitings 7234
Reģ: 05.08.2013
Aij, dažreiz vienkārši gribētos,lai visas pasaules sievietes pa kluso sadotos rokās un solidarizētos.
23.01.2015 19:04 |

Reitings 303
Reģ: 06.01.2015
Nu redz, kā šaj dzīvē iekārtots večiem patīk jaunas meitenes :-D un ja vēl patrāpās vaļīga meitene tad nav ko brīnīties, ka paslīd kāja. :-D

Protams ka tām valīgajām ar nav par ko priecāties, jo interese par viņām turpināsies tikai labi ja līdz 30 gadiem :-D pēcāk viena daļa veču atkal skatīsies uz jaunakām otra daļa uz neijātām un nopietnām sievietēm :-D
23.01.2015 19:09 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Pavēlnieks
pilnīgu idiotismu puiss tu runā.
labaak buutu savus lopus apkopt gaajis.
23.01.2015 19:30 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Pavēlnieks- domāju, ka ne vienmēr 100% paslīd kāja uz tām vaļīgajām. Vismaz es nesaucu par vaļīgu sievieti tādu, kurai ir augsti standarti, kura ir viena un īsto vēl nav atradusi, bet tas aizņemtais ir Oohoo! Tipa 1 no miljona.(Tā vismaz viņai šķiet tajā brīdī)

Agrāk, man no malas viss likās vienkārši. Sekss un viss, bet tā gluži nav....sieviete ir emocionāla, vienalga vai ārēji to izrāda, vai tēlo auksto lēdiju.. un viņai iekšēji sāp, ja viss nav līdz galam, ja viņa nejūtas kā vienīgā karaliene. Tādas egoistiskas prasības, kuras nesasniedzot viņa sāk justies ievainojama, izmisīgi cenšoties sevi pierādīt, kaut patiesā problēma - tur nav mīlestības un viss.
23.01.2015 19:33 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Story, Jolly_Angie, jā, droši iepazīstiniet ;)
25.01.2015 16:51 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Mana draudzene tikās un vēl joprojām tiekas ar tādu puisi. Tikai gadījās tā, ka šis ar viņu sagāja kopā, bet krāpa ar mani.

Jā, jā, pati zinu, ka muļķīgāk vairs nevarēja būt, tomēr vismaz man tā nu ir pagātne.
25.01.2015 21:55 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Vīrieši ir poligāmi, sievietes monogāmas...tāda ir daba.
Daudzi izlasot šo rakstu daudz ko nevarēs pieņemt.Abi partneri nevarēs tikai ''ņemt'' ,bet būs arī ''jādod''.Cilvēki pārsvarā ir egoisti -grib tikai ;;ņemt''.
Sieviete ir apveltīta ar sievišķo enerģiju ,kuru ražo sievietes olnīcas, vīrietis -ar vīrišķo.Lai attiecības būtu harmoniskas ir jābūt pareizai enerģijas apmaiņai starp vīrieti un sievieti.Jūs varat uzbūvēt pareizas harmoniskas attiecības.
Daudzus interesē ,kā atvērt čakras,kuras nosaka mūsu dzīvi,tā būs jaunu zināšanu apguve,personības izaugsme.Radītājs mūs ir sadalījis divās pusītēs,lai paātrinātu cilvēces attīstības procesu.Lai abas pusītes visu laiku tiektos viena pēc otras.
Tā sievietēm seksuālā čakra ir vienmēr piepildīta ar enerģiju, vīriešiem tā ir tukša un sieviete ir gatava vienmēr pabarot,piepildīt ar seksuālo enerģiju.Tāpēc vīrieši bez sievietēm nemaz nevar pilnvērtīgi dzīvot ,ir teiciens man vajag ''mūzu'', pie manis atlidoja ;;mūza.Kāpec sievietei ir visu laiku seksuālā čakra pilna ar enerģiju?
Tāpēc ,ka viņai vajag vīrieti pievilināt,iedvesmot,taisīt bērnus,dzemdēt,izaudzināt.Sieviete ir vairāk pie zemes piesieta. Sieviete ir pašpietiekama.Domājiet ,ka Jūs varēsiet nodzīvot dzīvi bez sievietes -dzīve būs daudz grūtāka,īsta laime arī nebūs, būs morālais dvēselē par to ,ka nav pilnība izbaudīta dzīve.

Tāpēc vīrieti var uzskatīt par pasaules pārveidotāju, viņa seksuālā čakra nav pievienota tikai vienai sievietei,vīrietim ir jābūt ar sievišķo enerģiju vienmēr.
Ja viena sieviete nedos seksuālo,sievišķo enerģiju, tad aizies pie citas ,kura uzreiz iedos , pabaros.Vīrietis pasaulē atbild par pēcnācēju skaitu.Tapēc vīrieša spermā ir miljardiem aktīvu spermatozoīdu..Tas padara vīrieti seksuāli neaizsargātu.Vīrietis ir poligāms.Gribat uzticīgu vīrieti ,dodiet enerģiju.Jūs neesat vienīgā uz pasaules ar tādu spēju.
Sievietei seksuālā čakra ir vienvirziena, tas nozīmē ,ja sieviete ir izvēlējusies vīrieti -tad visa enerģija ir vērsta tikai viņam.Sievietei tikai reizi mēnesī nobriest viena olšūna.Sieviete atbild par pēcnācēju kvalitāti.Tapēc no dabas tai ir vienmēr enerģija.Sieviete ir monogāma.Sievietes neuzticība nav enerģētiska.Tā ir psiholoģijas jomā.Toties vīrietis uzreiz sajutīs ,ka viņa būs savu enerģiju pāradresējusi uz citu vīrieti,lai kā slēptu to.Sieviete var barot tikai vienu vīrieti,pat, ja viņai ir vairāki mīļākie.
Kad vīrietis un sieviete veido savienību,kura pamatā bija pievilkšanās-to biolauki apvienojās,savstarpēji pastiprinoties,Izveidojās kopēja enerģētiska struktūra.
Tā pastiprina viens otru.Lai tā būtu stabila ir jabūt pareizai enerģētisko centru darbībai.

Uz pirmo čakru ,vīrietim ir jābūt atdodošam,šim centram jābūt ar energiju,lai realizētu uzdevumus ,mērķus šai iemiesojumā.Tur atrodās fiziska spēka avots.
Sievietei šai centrā enerģija ir tikai ,lai izdzīvotu.Tāpac vīrietim ir janodrošina dzīves apstākļi,komforts aizsardzība.
Tieši šī čakru projekcijā atrodas dzimumorgāni.Tauta saka ''vīrietim ir jāuzceļ māja,jāiestāda koks,jāizaudzina dēls'',pie tam vīrietis neatdod savu enerģiju ,bet gan nodrošina materiālos apstākļus sievietei,kuras uzdevums ir ar savu enerģiju iekārtot ;;ligzdiņu''

Ja vīrietis to nedara,tad neizlietotā enerģija viņu padarīs agresīvu,greizsirdīgu,ies pa kreisi,dzers.Čakra noslēgsiesm un būs neauglība,impotence.

Pa otro čakru sievietei ir ''jādod''.Šo enerģiju pa otro čakru sieviete atdod ne tikai seksa laikā,apkampieni,skūpsti,domājot par mīļoto,lai kur viņš nebūtu,bet ja sieviete pa šo čakru negrib atdot enerģiju -būs ginekoloģiskas problēmas...cistas ,miomas,onkoloģija vai novedīs pie nimfomānijas.Bet vīrietim atkal vajadzēs meklēt batereju ejot pa kreisi.Otra čakra projicējās uz vederu,ja sieviete ir vientuļa -tad tai seksuālo enerģiju ir jāpaceļ uz augšējām čakrām.Tad sieviete likvidēs enerģijas pārpalikumu un būs vesela,sasniegs panākumus dzīvē.Bet nav jāaizmirst par enerģijas apmaiņu ar vīrieti.

Ar trešo čakru vīrietim ir jādod ,ja sieviete dos savu enerģiju-tad vīrietis paliek mērķtiecīgāks,paceļās pa karjeras kāpnēm.aug profesionāli,dabū varu,visi ciena,Tāds vīrietis atnes pārticību mājā virs minimuma.Vīrietim parādās vēderiņš,kas simbolizē pārticību.
Ja vīrietis nenorēķinās ,tad liekā enerģija noved pie lepnības,skopuma,atriebības-kuņģa-zarnu slimībām.

Pa ceturto čakru enerģiju ir jādod sievietei,sirds čakras centrā ir mīlestība,jo vairāk atdod -vairāk saņem.Mīlestības enerģiju ir jādod visiem apkārtējiem.
Ja vīrietim atvērsies sirds čakra,tad mīlestības enerģija atbrīvos no instinktiem.Vīrietis nekad nebūs neuzticīgs.
Mīlestības enerģiju sieviete atdod dažādi caur biolauku,skatienu,iekšēju smaidu,mīļu vārdu,līdzjūtību,piedošanu..Ar mīlestību vīrietim dāvina dāvanas,gatavo ēst.Ja ir tālu viens no otra -sūta domu enerģiju.

Caur piekto čakru jāatdod vīrietim,jāatmodina radošās spējas.Attiecības izveidosies pašas no sevis.Sieviete savu enerģiju ieliks radošā sfērā.

Verot vaļā piecus centrus ,sāks atvērties arī abi augšējie ,,kas dos vairāk iespēju ,izaugsmi.Enerģētiskā čaula papildus uzlādēsies ar enerģiju.Pārpilnības enerģija atnesīs visu ,ko vien vēlēsaties-tāda savienība būs harmoniska.
Ļaujiet savam vīrietim kļūt par karali,tad jūs būsiet karaliene.Daba Jums ir visu iedevusi ,lai būtu laimīgi.

Ja vīrietis un sieviete izveidojot apvienību,neveido enerģijas apmaiņu,nedarbina čakrālo sistēmu-tad veidojās neharmoniska savienība.Starp 1 un 2 , 3 un 4 čakru ir
slēdži ,kuri nodrošina ,aizsargā ,ka enerģija var pariet uz augšu...piem ja vīrietim nav ilgi bijusi sieviete,tad enerģija no 1 čakras pāries uz 2 ,lai normāli funkcionētu organisms.
Ja vīrietis būs slinks ,tad pa 1 čakru enerģiju nedos sievietei un viņai vajadzēs pašai rūpeties par iztiku.Par cik enerģija būs maza ,pārējo paņems no seksuālās čakras.Rezultātā sieviete zaudēs savu seksualitāti,slimos ,bet vīrs parmetīs enerģiju no1 uz 2 čakru un sāks iet pa kreisi-sievai nepietiks seksuālās enerģijas.
Tas būs strupceļš.Ir jāskatās ne tikai uz patīkamu ārieni ,bet arī uz citām lietām.

Ja Jūs neiedosiet pietiekamu enerģiju lai paceltu 3 čakru vīrietim -savu dzīvi Jums vajadzēs veidot pašai.Bet rezultātā nevarēsiet realizēt sevi kā sieviete...nebūsiet karaliene.Biolauks deformēsies,līdz ar to visu vajadzēs iekarot pieliekot milzīgas pūles.,zaudējot veselību.Tāda apvienība nav lemta ilgai dzīvošanai kopā.
http://www.astral-temple.com/ru/blog/varis-2/1056-attiecibas-to-atkariba-no-cakru-stavokla/
Rakstiet ,ja nepieciešams ieregulēt čakras [email protected]
03.04.2015 19:01 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Sievietes pašas izraugās šādus vīriešus. Kad pie sievietes vēršas nekrāpjošs vīrietis, tad sieviete viņam nepievērš uzmanību, jo tādi vīrieši parasti ir klusi un visu godīgi pasaka. Šādas īpašības sievietei nepatīk, tpc viņa tādus atraida. Rezultātā viņa izvēlas kādu skaļu un bravurīgu tipu, kurš viņai patīk. Bet tādi parasti ir krāpjoši.
03.04.2015 19:17 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Nezinu ,savu vīru neesmu nekad kkrāpusi un nemaz nedomāju to darīt .

Bet visiem neveidojas labas attiecības.
03.04.2015 19:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits