Man ir tā bijis, ka ilgu laiku, teikšu godīgi, ļoti ilgu laiku, un tas nebija vien pusgads vai gads, bet gan četri gadi, kad dēļ veselības problēmām es nespēju savā dzīvē neko darīt. Protams tas nav viens un tas pats, bet tas laiks man ļāva saņemties, saprast ko es vēlos no savas dzīves, ko vēlos sasniegt un nu esmu saņēmusies, atsākusi mācības lai beidzot tiktu galā ar savu dzīvi.
Tas ko varu Tev ieteikt, centies sevi par to visu, ka pašlaik neko nedari, neiedzīt vēl lielākā depresijā! Mums katram kaut reizi dzīvē ir vajadzīga atelpa no visa, vai arī uznāk tāds stāvoklis, kad vairs nav spēka un vēlmes pilnīgi nekam bet tas viss pāriet! Pa šo laiku, kamēr Tev šobrīd ir tādas sajūtas, centies rast sevī atbildes, ko Tu vēlies turpmāk dzīvē darīt, kādi ir tavi dzīves mērķi un kas ir jādara lai līdz tiem tiktu. Centies sevī atrast motivāciju lai izrautos no šī brīža sajūtām kas Tevi nomāc jau ilgāku laiku.
Velti laiku sev, savu domu sakārtošanai, atpūties un tad jau arī noteikti pa šo laiku, Tev radīsies iedvesma sākt kaut ko darīt! :)