Es gan neatbalstu šitos "vienkārši ej un meklē darbu". Viens ir naudas pelnīšana, bet otrs, kas ir svarīgāks par visu - vai tas darbs, vai tā karjera, ko izvēlēsies tevi neiedzīs vēl lielākā bedrē. Es labprātīgi aizgāju no lieliska darba, lai uzsāktu mazo uzņēmējdarbību. Miljonus nepelnu, bet iztikai pietiek un atlikt šo to arī var, kamēr vāros savā sulā un izdomāju, ko tad beidzot gribu darīt - vai atgriezties savā darbā un pelnīt labu naudu, un tikmēr arī ļaut uzņēmumam "ripot", bet nebūt īsti priecīgai, vai tomēr ķerties vērsim pie ragiem pamatīgāk un mēģināt trāpīt desmitniekā ar uzņēmējdarbību un to darīt pa īstam, nevis tik tā hobija līmenī. Cilvēkiem mūsdienās patīk metāties ar vārdu "depresija", bet tikai tie, kas tam patiešām izgājuši cauri, saprot, cik nopietni tas ir. Es ārstējos no klīniskās depresijas 2 gadus, pavisam nesen pārtraucu, bet jūtu, ka mazliet par ātru tas bija un apsveru domu turpināt terapiju + zāļu kursu vēl pusgadu vai pat gadu.
Padomā, vai tavas "depresijas" iemesls ir tas, ka tu neko nedari, vai tu tieši neko nedari tādēļ, ka jūties depresīva. Tā nav joka lieta :)