Dailes teātrī arī ir prakse nodot garderobistiem?
Izrāde kamerzālē. Tādās parasti redzēts, ka dod individuāli. Ļoti vēlos pasniegt vienam no pēdējo sezonu mīļākajiem aktieriem (dotu abiem šoreiz), bet kautrējos no tā, ka būtu vienīgā. Kaut gan top izrāde, tikai 2 aktieri, gan jau būtu vairāki, kas dotu.
Aktieriem patīkami sanemt ziedus. :) Bet par cik tagad daudzi pat džinsās iet uz teātri ko tur. Arī telefonus nesledz ārā vaui uzliek uz kluso. Tas traucē, jo kad zvana...pat ja nav skanas aktieriem austiņās un mikrofoni nu skaņai ļoti traucē. Zinu Ka piem. Žagars besās par šito ārā.
Es vienkārši uztraucos, vai būšu ērtā vietā, no kuras pasniegt, negribas spraukties caur cilvēkiem tomēr, kaut vai tikai kamerzāle. Vēl, nedod dies, paklupšu utt. :D
Tāpēc man dilemma, negribas arī sabojāt izrādes skatīšanos ar uztraukšanos par ziedu pasniegšanu beigās.
Kad biju pēdējā izrādē, tad man tā sagribējās aktieriem pasniegt ziedus. Nu tik jauki pavadīts vakars bija. Nožēloju, ka nenopirku ziedus. :( Un neviens, neviens nepasniedza viņiem ziedus. :(
Kad gaju skolā, tad telefons šādi izrādes laikā sāka zvanīt skolotājai, kas mūs aizveda uz izrādi :D un viņa aiz satraukuma to nevarēja atrast somā :D aktieri apturēja izrādi un pateica, ka pagaidīs, kamēr viņa parunās. Mums bērniem bija lielie prieki :D Pēc tam viņai sākās traka klepus lēkme (droši vien uz nervu pamata) :D
nevis skaņu tikai, bet vispar jāslē dzārā. Nav bijis ka zvana un tv ta dīvaini čarkst? Nu lūk, aktieriem ausīs un skaņiniekiem ari tas pats. Nu ļoti traucē. Ka var to nezinat 21 gadsimtā.