joprojām pārdzīvoju par to, ka izdzēsušās dažas foršas meitenes. Nazi, ja Tu lasi - labi, ka Tu esi man FB un mūsu sarunātā pasēdēšana pie manis nekur nepazudīs :)
Labrīt, bobas! :-D
Tikko DPD kurjers atveda man Diptique sveces, bet ne par svecēm šobrīd runa, bet par kurjeru! (l) Man vienmēr ved paciņas viens un tas pats kurjers, kungs ap 50, aaak, viņam vienmēr kurpes tādas kā tikko no kastes izvilktas, džinsām buktes iegludinātas, tā DPD kurjera jaka, šķiet, izstaro kārtīgumu un rūpīgumu, uz rokām vienmēr manikīrs, bet ne tāds uzspīlēts, a tā, ka arī šķiet, ka staro, vienmērm viegli jaušams parfīms! (l)
Labrīt!
Man atkal sāpe, ka kleitu ko pasūtīju no Asos, kura man ļooti, ļooti patika, atnāk ziņa, ka tomēr viņa ir izpirkta un ka naudu man atgriež, kleitas nebūs. Nu kolosāli. (e)
Jāturpina šodien darbi, mans nogurums aug, gribas atpūtu. :-( atvaļinājumu... :-/
joprojām pārdzīvoju par to, ka izdzēsušās dažas foršas meitenes. Nazi, ja Tu lasi - labi, ka Tu esi man FB un mūsu sarunātā pasēdēšana pie manis nekur nepazudīs
Vieglāk nav to vinai privāti FB uzrkastīt? :)
Another day. Apmācības - PART 3.
Ahh kā gaidu kad sniegs pazudiis :))
Es atkla sāku meklēt kleitu kāzām, kas notiks Mežotnes pilī (l) Ak dievs, cik forši, ka ir iespēja uzlikt ko tādu, ko gadiem nesanāk uzvilkt :) Ko jūs vilku uz tādām kāzām?
P.S. Mans dzīvesbiedrs ir vedējs, bet es līdzatbildīga par dizaina risinājumiem. Līgava ir skaistule, tā kā viņu "pārspļaut" īpaši nav jābaidās :)
nu privāti mēs arī runājamies, bet te ir savādāk :D es joprojām ceru, ka viņa te ir ar citu niku :D Sāku par cerēt, ka taisnība ir tām, kas uzskata, ka viņa ir hanna :)
Labrīt! Taisos uz semināru, drusku slinkums. Vienīgi pēc semināra domāju aiziet nelielā šopingā uz Galeriju Rīgu, vajag somiņu un džinsus, vēl uz TBS bodi, kamēr atlaides (l)
Lancaster, starp citu, pamanīju Tavu komentāru par pasēdēšanu iepriekšējā kādā beztēmā... Es PAR! :-) ...ja man jautā :D
Par kāzām - kāzas ir ziemā vai vasarā? Man viena draudzene precas tieši 24.01. Mežotnes pilī, tur arī kā pasakā viss izdomāts. Vispār pilī kaut kā prasās garā kleita...
Becky, tas ir ļoti feini :) Lancaster, man arī liekas, ka jāizmanto iespēja uzvilkt skaistu, greznu garo kleitu. Tādu, kas citreiz varbūt nebūtu tik piemērota kā kokteiļkleita.
Labrīt!
Šodien viss smuki sasnidzis (l) Vakar pirmo reizi šķūrēju sniegu, šodien laikam atkal!
Es pilnīgi iedomājos to eleganto kungu, becky :) Mans Venipak kurjers šodien bija izmisīgi zvanījies ap 7 no rīta, a es guļu un telefonam skaņa un vibro izslēgti... Cerams, bērns izvilks ar 5 pamperiem līdz rītam :D
Labrīt.
Skatos pa logu - daudz sniega. Ieeju cosmo.lv visas jūsmo par sniegu. Es nezinu, man gan viņš kaut kā ir apnicis. Gribās pavasari, zaļu zālīti, pumpurus. :-/