Sveikas, zinu, ka tēma jau neskaitāmas reizes šeit apspriesta, bet īsti atbildi neesmu radusi, un esmu pilnīgā izmisumā.
Problēma tāda, ka man ir ļooti jutīga un sausa āda(ko visu laiku maksimāli cenšos mitrināt, lietoju gan parastos mitrinošos krēmus, gan to nivea dušas speciālo). Esmu izmēģinājusi depilācijas krēmus, kas beidzās ar pamatīgām mokām vismaz nedēļu. Tagad izmantoju parastās skūšanās putas+skuvekli(pirmās 2 dienas viss ok), bet tad matiņi ieaug, un tajās vietās, kur (pat nezinu kā lai paskaidro- tur, kur tā teikt "locītava" :-D) pēc 2 dienām, nenormāls diskomforts, sametas baltas, spiežamas pumpiņas un matiņi ieaug, viss apsārtis, sarkans un sāp, vismaz vēl kādas pāris dienas.
Apsveru domu par vaksāciju, bet nesaprotu, vai nebūs vēl trakāk, jo pats- skūšanās putas+skuveklis, nešķiet īpaši kairinošs variants procesa laikā, salīdzinot ar vaksāciju.
Tātad jautājums: Kā jums ar vaksāciju salīdzinot ar citām metodēm? Cik bieži ejat? Un kā reaģē āda salīdzinot ar citām metodēm(kādām?)? :-)