Cik es zinu, solārijā lieto solārija krēmu ar bronzeri, nevis paštonējošo krēmu...
+
Vispār ziemā BAIGI var redzēt tās meitenes kuras pārspīlēti iet uz solāriju un vel paštonējošos krēmus lieto, vasarā lielākā daļa ir brūnas tad jau visas līdzīgas, bet ziemā tas nedabiskums tā redzams un nav pat smuki.
Njā saprotu gan kā ir būt bālai, bet nekādus paštonējošos krēmus gan neliec, beigās vel būsi pleķaina un ar sabojātu ādu.
Nu man solārijs reāli palīdz apmēram pēc 10 reizes un vēl uz augšu. Arī vasaras saule man īpaši nepalīdz guļot pat ilgi pludmalē vai staigājot.!:/ gribas pamēģināt kā tad ir būt brūnai,
Man nav labāk, vasarā viss ko saulē dabūju sauļojoties ir apdegums 30 min kurš pēc tam nedēļu mani moka un beigās tā pat bāla āda, bet ar to man liekas ka ir jaiemācas sadzīvot, jo ja jau āda saka nē saulei, tad varbūt tā pat ir labāk ķermenim.
Bet ja tomēr gribi iet tad tiešām ņem bronzeri ko tev jau ieteica, nekādus paštonējošos.
Iedomiigaa, ja gribas pameginaat buut bruunai, labak aizej uz spray tan (biju redzejusi kaut kur centraa spray tan studiju). Ja bus labi trenets personals, piemekles Tev atbilstoshu pashtonejoshaa toni (jo, ja parak tumsh vari izskatiities oranza) un uzliks barjjeras kremu uz elkonjiem, plaukstam pirkstu kauliem, celjiem, papezhiem, lai izskatas dabigi un smuki. Noputis Tevi un nedelju varesi izbaudit kaa ir buut bruunai