Mans dēliņš (2,6) ēd kopumā visu. Ir posmi, kad neko kārtīgu negrib, tikai pelmeņus vai cīsiņus, bet es nepretojos, jo zinu, ka tās būs maksimums 2 dienas un tad viss ieies savās sliedes. Putras ēd gandrīz katru dienu, jogurti, augļi, dārzeņi iet uz urrā! Saldumus arī ļauju nedaudz, jo man mājās ir likums - gribi našķēties, tad paēd kārtīgi. Nebūsi kārtīgi paēdis - nebūs našķi! Un viss ir kārtībā. Gadās, ka ir pārguris vai neomā, tad prasa, lai viņu baro, bet citādi ēd pats. Patīk zupas ēd ar maizi, garšo jebkura veida maize, jo īpaši burkānmaize un lāču rupjmaize. Vienīgi viņam nekādā veidā negaršo piens - ne ar pārslām, ne tādi kā rasēns vai lāsēns, vai kāds tur tas nosaukums. Biezpienu ēd tikai, ja tas ir sablenderēts ar augļiem vienā masā. Lielākoties saldumu vietā izvēlēsies gaļu. Zivis ēd reti, īpaši sajūsmā nav. Ļoti garšo wokā sautēti rīsi ar burkāniem un zirnīšiem, vispār, vislabāk garšo tvaicēti dārzeņi. Kad sēž ar omi, tad no rītiem brokastīs dabū kādu biezpienmaizīti vai cīsiņu mīklā, bet neiespringstu, jo kopumā ēd labi.