Kā Jūsu vīrieši reaģē uz to, ja pasakat, ka seksā kaut kas lika justies neērti vai nepatīkami un negribetu tā vairs?? Esam kopā pusgadu, un pirmo reizi pateicu to kas man nevisai, domāju izrunāsimies un būs ok, bet viņš apvainojās, kā pats saka uz sevi abižojās un dusmojās par to, ka ir darījis kā man nepatīk.
Tai visā atklājās tomēr kas dziļāks no pagatnes. Viņam bija vienas ilgas attiecības 5 gadi, kuras bija smagas, sieviete pa lielam pazemoja, necienīja un visādi dažadi izturējās neforši, bet tā kā bija kopīgs bērns, viņš gribēja dzīvot kopa bērna dēļ, bet par laimi pienaca gals attiecībam un ļoti ilgu laiku nebija neviena sieviete, līdz manīm. Es jau sen sapratu, ka viņam ļoti stipri nodarīts pāri un kad pajautāju kāpēc šo manis pateikto tik ļoti asi uztver, jo es tak mierīgi un maigi pateicu, nebrūkot virsū. Viņs atbildeja, ka ļoti daudz kritiku savā laikā dzirdejis.
Viņš mani pilnībā apmierina seksā, un tagad nezinu ko tālāk??
Domas galvā visādas, ka dzīvo pagātne, vai ka viņam ir lieli kompleksi deļ bijušās, vai tik stipri mīleja(pats saka, ka nemīleja), ka netiek tam pāri|? Vairs nezinu ko domāt...