galaxy.lv
Pirms pāris dienām saņēmu ārējo cieto disku.. pēc 2 mēnešu gaidīšanas :D vienīgais pozitīvais tas, ka šajā veikalā var atrast dažas preces, kuras citos i-neta veikalos neatradu.
Es pārsvarā skatos, kur lētāk, jo visi veikali tāpat ir apmēram vienādi. Pirms tam izvērtēju cik gadus attiecīgais veikals pastāv, lai nav tā, ka kaut kas salūzt garantijas laikā un vairs nav īsti kur to preci aiznest apmainīt. Protams, lasu atsauksmes internetā.
Vēl šad tad pievēršu uzmanību vai ir iespēja norēķināties skaidrā naudā saņemot preci, jo ja man paziņo, ka prece būs jāgaida, piemēram, mēnesi, tad dodos to meklēt citur un nav jāgaida kamēr tiks atgriezta nauda.
Ar nopietniem pirkumiem laba pieredze ir bijusi ar xnet, pasūtīju spoguļkameru, ātri piegādāja, darbojās joprojām bez problēmām(laikam jau vairāk kā 4 gadi?).
Vienīgais, no slavenākajiem i-neta veikaliem 220 man atstājis ne pārāk labu iespaidu tieši dēļ dzirdētā no paziņu loka. Arī saistībā ar naudas atgriešanu un preces gaidīšanu līdz pat 2 mēnešiem.