Mīļā, ja viņa attieksme ir vēsa, tad lūdzu padomā.. tas jau liecina par to, ka viņam interese ir arī vāja..
Personīgi no savas dzīves. Mūs šķir 2559 km, precīzi. Un ja grib, tad visu var! Par šo nu es esmu pārliecinājusies. Galvenais, kas attālumā ir tik sāpīgs - tas, ka tu nevari būt viņam līdzās. Esmu, protams, dzirdējusi daudzus gadījumus, ka attālums tomēr attiecības šķir, bet kas ir galvenais, manuprāt, tā ir savstarpēja uzticība. Varbūt izklausās arī naivi (uzticība, bet tas attālums), bet kā es jau teicu, ja grib, tad visu var! Situācija to tā ir nostādījusi un es tikai esmu pateicīga, ka es viņam varu uzticēties, ka 4 gadu laikā es to esmu guvusi, lai pa kādiem kalniem un lejām mēs nebūtu kopā gājuši (šoreiz nav attiecīgi par attālumu). Un nu redz, es esmu eiropas dienvidos - viņš ziemeļos, bet vai tāpēc es jūtos apjukusi, nelaimīga, nepateicīga vai pat ievainota? Nemaz!!!
Mēs sazinamies katru dienu, mēs tiekamies vidēji 2-3x gadā (runājo tieši par pēdējiem diviem gadiem). Nu lūk, un tāpēc ir vajadzīga pacietība.. Jūs noteikti spējat iedomāties, cik es esmu laimīga, kad es viņu satieku! Jā, atzīstos, brižiem man uznāk tāds kā lūziens, bet tad, kad tā ir, viņš prot mani uzmundrināt un otrādāk.
Takā mīļā, padomā par to!