Atkal tipiskais latvietis spiežas ārā - uuuu lai jau vid nāk un paskatās un soda, tad lai vispār veikalu slēdz ciet un tad visi būs priecīgi - krāpnieks ir izskausts. Tev vispār ir kaut mazākā nojausma kādai drosmei un apņēmībai ir jābūt, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? It īpaši Latvijā? Tas ko tu tur muldi....Tā ir tīrākā skaudība par to, ka ir apņēmīgie cilvēki, kas kaut ko dara paši. Ja nebūtu tādi cilvēki, kuri kaut ko uzsāk uz savu galvu, cik cilvēkiem vispār būtu darbs? Es kā jaunais uzņēmējs vienkārši nevarēju atļauties sākotnēji, atverot veikalu, maksāt vairāk kā 2eur/h, nejau tādēļ, ka es necienītu darbiniekus vai vēl kas, bet gan tādēļ, ka es tikko biju VISUS iekrājumus iztērējusi veikala atvēršanai (prece, inventārs, telpas, SIA izveide, remonts, visādi sīkumi - cenu zīmes, maisiņi, mārketinga un reklāmas izdevumi utt) un esot pati jauna un saprotoša, maksimāli, iespēju robežās izveidoju jauku darba vidi, bez nekādām drastiskām prasībām stāvēt kājās 12h garumā utt. Kas tu domā, ka uzņēmēji paši naudu ZĪMĒ? Vienmēr būs tādi kuri uzņemties un darīs un riskēs, bet vienmēr būs arī tādi, kuri paši pat mājiņu no lego uzbūvēt nevarētu, bet kauc visskaļāk par to, ka redz fuj kā var kāds tādus grašus mest pakaļ. Tas ir diezgan skumji un aprobežoti ;)