Ja ir bērns, tad var rakstīt vienošanos, tikai tādā gadījumā ir jāspēj vienoties ar vīru, kuram no abiem paliek bērns dzīvot un kādi ir satikšanās noteikumi, tas pats attiecas uz uzturlīdzekļiem.
Vislabāk doties uz šīm konsultācijām - tur tomēr cilvēki zina un saprot, ko tev vajag, un kā tev palīdzēt. Pati biju uz šīm Turības konsultācijām, tāpēc iesaku tās (vismaz man bija konsultants puisis, kurš saprata ko man vajag un spēja ieteikt kā rīkoties un sagatavot nepieciešamos dokumentus). Turībā šīs konsultācijas notiek pirmdienās, no 12:00 līdz 17:00 (vismaz tādos laikos viņi pieņēma septembrī, kad es tur biju). Iepriekš ir jāpiesakās, pa telefonu 67607726, ja netiec šajā laikā tad griezies citās vietās, kur var saņemt šo bezmaksas juridisko palīdzību - http://jpa.gov.lv/valsts-nodrosinata-juridiska-palidziba106/kur-varu-sanemt-bezmaksas-juridiskas-konsultacijas-ja-man-nav-pieskirts-maznodrosinatas-vai-trucigas-personas-statuss22042010 un dodies uz kādu no tām, jo es pati neesmu eksperte šajā jomā (ne juridiskajās lietās, ne laulības šķiršanā), toties tur ir cilvēki, kuri ja nezina, tad uzprasa pasniedzējiem, kuri viņiem palīdz.