Vai juus veidotu attieciibas ar viirieti,kas godiigi pasaka,ka vinjam ir probleemas ar dzershanu?
Viirietim pashamj nav ne vainas,viss ir forshi,bet vinjhs man saakumaa jau pateica,ka vinjam ir probleema ar dzershanu un taapeec domaa,ka nebuutu isti labi buut attieciibaas ar vinju..
nekādā gadījumā, man nevajag mājās dzērāju. Sākumā jau varbūt būtu ok, džeks īsti neizrādītu, bet pēc rozā briļļu periodu diez kas nebūtu, sākoties ,,patiesai'' dzīvei ar pudeļubrāli.
Nē, attiecības neveidotu, jo alkoholismu nevar izārstēt ar zālēm, bet tikai ja pats to vēlas. Ja nu vienīgi tikai kā draugi, jo ir labi, ka pateica godīgi, to es novērtētu. :)
Nepalīdzēsi tik ilgi, kamēr pats negribēs sev palīdzēt.
Pēc katras reizes solīsies, ka nekad tas vairs neatkārtosies, ies ārstēties, kodēties utt., paies nedēļa, divas, labākajā gadījumā mēnesis un viss sāksies no gala.
Taatad juus uzskatat,ka nav taadas metodes,kaa es kaa sieviete vareetu speet vinjam paliidzeet?
Es esmu dzirdeejusi staastus,kur sieviete paliidz savai otrai pusei tikt ar sho probleemu galaa un nepadodaas un nepamet tikai taapec,ka miil iedzert.
Atkarībā kādas un cik lielas tās problēmas. Ja jau apzinās, tad, iespējams, ka grib no tā tikt vaļā. Tādam neteiktu kategorisku nē.
Cita lieta, ja dzērumā kļūst agresīvs, tad gan nekādā gadījumā.
Nekad. Mans tēvs ir alkoholiķis un viņa dēļ man bija izpostīta bērnība un mammai izpostīta jaunība. Viņa arī savos 20 gados bija cerējusi, ka viņš mainīsies. Pagājuši 30 gadi, daudzas sievietes, bet mainījies viņš nav ne par gramu.
Ja cilvēks atzītu, ka ir nepieciešamība ārstēties un situāciju labot, tad varbūt mēģinātu. Savukārt, ja paziņotu, ka ir tāda problēma, bet lietas labā neko necenstos darīt, tad gan attiecības neveidotu. Patiesībā ar šādiem cilvēkiem ir smagi, jābūt stipriem nerviem
toties, kad iedzers, tad gan mainaas.. i kulakus var palaist i veel lielaakas nelietiibas ssadariit.. Ja jau tev ir pateikt shis fakts veel sakumposmaa, kad nevienam no jums tas nesaap, tad kapeec sarezgiit sevi dziivi
Reaali vinjhs manaa klaatbuutnee bija iedzeeris,ne piedzeeries..
Mums tas bija kaa randinjsh pie vinja,kuraa vinjhs man arii pateica,ka vinjam ir probleemas ar to.
Vinjsh bija diezgan jautrs,visu laiku runaaja un t.t. Nekaadas agresiivas paziimes neizraadija.
Nē, pārāk daudz negatīvu piemēru no dzīves. Ja būtu gribēšana, dzeršana nekļūtu par problēmu. Manā uztverē tāda atklāta atzīšanās ir kaut kāda žēluma izsaukšana, izskatās, ka vīrietis laikus pasaka, ka tas ir un būs, ar alkoholismu sievietei jāsamierinās.