Grūti tā ieteikt sakarīgāko iepazīšanās portālu jo ikkatrā no tiem noteikti būs tādi kas piedāvas seksu, tādi kas neliks mieru, bet starp tiem visiem manuprāt jebkurā iepazīšanās protālā var atrast kādu sakarīgu cilvēku ar kuru parunāties, satikties un vis labakajā gadījumā izveidotos draudzība vai pat attiecības! :) Tā kā... ja Tev ir vēlme iepazīties kādā no saitiem tad droši to dari, kaut arī ja beigās nekas labs nesanāks, vismaz būsi izmēģinājusi un zināsi kā tas ir iepazīties caur šāda veida portāliem! ;) Pašlaik populārākie iepazīšanās portāli ir otrapuse.lv flirts.lv un oho.lv
Es pati arī esmu bijusi šajos iepazīšanos portālos tādēļ kaut kāda pieredze ir bet nevarētu teikt, ka viena no tam labākajām! :D Kā jau šeit rakstīju, cilvēki ir visādi, līdz ar to pieredze ir bijusi visai raiba bet pārsvarā nekas vairāk par patīkamām sarakstēm un pāris randiņiem nav sanācis, bet tas nav tādēļ ka kāds būtu nepaticis, vai arī es nepatikusi, vienkārsi nav bijusi tā sajūta, ka šis ir tas īstais, ka tas ir tas cilvēks ar kuru spētu iedomāties veidot ģimeni u.t.t! Ar vairākiem vēljorpojām uzturu kontaktus tā kā, īsti neēsmu ne pie tām kuras var palielīties ar savu pieredzi - kā es satiku savu īsto iepazīšanās portālā, ne arī - cik briesmīgi ir iepazīties internetā! :-D