Jūs sievietes lielākā daļa pat nesaprotat cik jūs esat dažādas. Sāku ar to ka šis ir mans pirmais ieraksts nezinu , kā jūs šeit uzņemat vīriešus, bet visādas intersantas lietiņas jums te Hihihih(l):-P
Bet godīgi sakot mana pieredze šādā jautājumā arī ir visai jautra, mana pirmā mīlestība bija meitene, kas skaidri zināja ko viņa vēlas, dziļāk , ne tik dziļi ātrāk lēnāk. Viņa varēja būt kovbojmeitene un lēkāt pa manu draugu un sasniegt orgasmu pāris minūšu laikā un pamainot pozu viņa varēja beigt vairākas reizes tad uzpīpējām un turpinājām ja to var saukt par vienu reizi , tad mans rekords ar viņu bija 7 reizes . /*bet kurš gan skaita*/ :D
Tad ar manu šī brīža sievieti, sākumā nācās pat sasisties un vilties savā vīrišķībā, jo pirmās pāris reizes nesanāca viss kā gribētos , un nācās improvizēt :) un piespiest viņu beigt ar kunilingu vai kā savādāk viņu stimulējot, tagad jau esmu vairāk vai mazāk piešāvies, bet cik saprotu jums ir divu veidu orgasmi - vagināls un klitoriāls. Ši mana šī brieža sieviete var beigt tikai klitoriāli un arī nevairāk kā vienu reizi, pēc tam viņa parasti to turpināt negrib, bet ja es neesmu uzspējis beigt, vienmēr jau var palīdzēt savam vīrietim arī kā savādāk, kas nemaz nav sliktāk.
Secinājums: jums pašām ir jāsaprot kas jūs esat, un jūs visas esat atšķirīgas, bet tomēr visas kā vienas skaistas
************jūsu misters :D