Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kas jāzina,kad īrē dzīvokli?

 
Reitings 1
Reģ: 17.01.2015
Nākamnedēļ dodos skatīties dzīvokli. Saku godīgi,man nav nekāda pieredze dzīvokļa īrēšanā. Protams, lielos vilcienos visu saprotu, bet kam vel tieši pievērt uzmanību/ ko vaicāt? :)
17.01.2015 01:47 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Sakumaa jasak ar to, kaadaa projektaa skatisies - jaunaja? Vecaja? Ja jaunaja es nemtu dzivokli ar regulejamajiem radiatoriem, lai pati varetu slegt nost apkuri. Man tas kadreiz bija svarigi.
Pirmkaart, prasi, lai parada rekinus - gan ziemas sezonas, gan vasaras. Netici, ja teiks "ziemaa max 50€ apkure", lai rada sis sezonas rekinus. Vecaja projektaa Pieverstu uzmanibu kapnu telpai, kaiminiem, izvairitos no pirmaa un pedejaa stava dzivokliem. Skaties vai nav mitrums baigais dzivokli vai nomainiti logi, ardurvis (vismaz man tas butu svarigi). Pievers uzmanibu visam nepilnibam, man reiz gadijas noiret smuku dzivokli, jaunaja projektaa bet bija uzputusies viena sturi delju griida - jautaju saimniekam kadelj, vins saka - aij, tur japieskruve, delji nepareizi uzlikti, bet izradijas ka velas mashinu, ja atstaj nepieskatitu vinja var sakt tecet un viss velas masinas udens iztek uz gridas un ari var appludinat kaiminus. Starp citu nakamie irnieki ari appludinaja kaiminus. Tam dzivoklim bija ari kaut kads elektribas parads, bet to saimnieks uzreiz nomaksaaja, jo teicu, ka neslegsu ligumu kamer nebus viss pa 0.
Bet taa pashai parejais jaskatas kas patik/nepatik.
17.01.2015 04:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits