Nesen ievācos dzīvoklī, kas ir jaunais projekts bet bijušās rūpnīcas māja.
Kad ievācos viss bija labi, bet neilgi pēctam ievēroju ka baltās, skaistās sienas sāk kļūt par melnām (pelējuma pleķīši), ar švammi lielākā daļa nogāja nost, bet nu jau visi plastikāta logi pelē.
Vai tā vispār var būt mana vaina (vienmēr gribas sevi vainot), nu piemēram ka esmu par daudz logu turējusi vaļā, vai nu es nezinu. Kāda ir iespēja ka tā ir cilvēka vaina, nevis nekvalitatīvs remonts, slikta ventilācija? Dzīvoklis jau no paša sākuma likās mitrs. Ievēroju, ka lamināts dažās vietās ''piepūties''. Uz grīdas NEKAD nekas nav lijis. Baltie aizkari, kas ir līdz pašai apakšai, apakšā ir melni. Nu jau dažas mēbeles metas ar pūku. Ko lai pie velna dara?
Kā ar to cīnīties? Ķimikālijas? Ir kaut kas ko var izmantot, kad mājās ir kaķis kurš ārā neiet? Telpa ir viena, tāpēc kaķīti arī nav kur likt.
Bail zvanīt dzīvokļa īpašniekam un teikt, ka sienas melnas... Bet vai man vispār pašai ar to būtu jācīnās un jāiznīcina pelējums par savu naudu?
Citu dzīvokli šobrīd atrast nav iespējams... Man vēl ir astma. :-/ Nezinu, ko lai dara.