Nu Ok. Es arī gribu lokas. Būs vien vakarā jāpamēģina ar taisnotaju lokas. Tā sakardinajat ar savām smukajām lokām. (l) Bet man vienmēr tikai vienai pusei sanāk. Sāku veidot otru pusi, tad man nekā prātīga nesanāk. Atmetu visam ar roku. Un negribas jau ar tos matus tik bieži bojat ar tainsotaju, lai es bieži trenētos.
Pamēģināju un vienalga nesanāk. Vai nu man švaks taisnotājs, vai arī es tiešām to nemāku izdarīt, tas ir, salokot matus. Drīzāk dabūju vēl nesmukākas lokas nekā tās izveidojas pašas pēc mazgāšanas. Grr......es gribu iemācīties tās lokas veidot (t)
Pamēģināju vēlreiz un pēc video...drusku sanāk,bet es secināju,ka man pašvaks taisnotājs. Vajadzētu jaunu iegādāties. Savādāk to loku tik labi neuzkarsē.
Ambera var ieveidot arī svaigi mazgātus matus.
Man friziere ieteica vienkārši nelietot kondicionieri, ja pēc tam paredzēta veidošana. Izmazgā tikai ar šampūnu, fiksācijas līdzekļi un viss sanāks arī tikko mazgātos matos :)
Manos matos vispār lokas neturās, pāris h un atkal taisni. Es veidoju ar šo:
Murra, man bija tieši tāds pats matu taisnotājs, pirms dabūju Remingtonu :D Nevar nemaz salīdzināt, viņš taisnošanai vēl derēja, bet lokošanai gan pa švaku :D
man ir babyliss 32mm,tas ko ievietoja aii,ar viņu sanāk skaistas,lielas,dabiska izskata lokas,tā kā man mati ir gari,apmēram līdz viduklim,jārēķinās ar aptuveni stundu,nu ātrāk to paveikt man nesanāk.
Man sanācaieveidot pēc šī video.
Īstenībā skatos daudz dažādas tehnikas ar to taisnotāju ir izdomātas, tā kā domāju, ka katra var atrast sev ērtāko veidu.