Vispār neredzu problēmu. Pirms iepazinos ar savu nu jau sen kā vīru, biju viena gandrīz 3 gadus. Un negribēju iepazīties ne ar vienu. Pirmo laiku nevarēju atkauties no pielūdzējiem, visus atšuvu, tad iemantoju iedomīgas, lepnas, nopietnas un pat īgnas meitenes slavu (kā nu kurš mani raksturoja). Vienkārši zināju, kādu džeku gribu, ome vēl teica, ka es sadomājusies nez kādus priņčus, ka gaidu no vīrieša sievietes pasaules uztveri, utt. Viņa beigās noteica, ka es būšu vecmeita, un to visām savām draudzenēm paziņojusi. Ar riebīgu piebildi - agri sāka, agri beidza - man bija ļoti raiba un piedzīvojumiem bagāta pagātne. Tad vilcienā braucu mājās un pamanīju, ka kāds džeks visu laiku mani vēro un stulbi smaida. Nodomāju pie sevis ak, dievs, atkal mēģinās iepazīties. Ko viņiem visiem no manis vajag utt. Piedevām sapūtos. Kad apsēdās man pretī, ieskatijās acīs, nezinu, pēkšņi kaut kāds klikšķis, izkāpu vilcienā kopā ar viņu (ne savā pieturā). Un jā, es atradu tādu vīrieti, kādu meklēju, ome palīdzot gatavoties kāzām visu laiku vaimanāja - tādu nav, tādi retums, tu turies pie viņa, tu tikai nekādas muļķības nedari.
Tā kā jā, piekrītu tām daudzajām, ka attiecības atnāk tad, kad tu tās negaidi, kad viņas tev nav vajadzīgas un pašai ar sevi ir ļoti- ļoti labi.