Tuvojas meiteņu pasēdēšana, un tā, kā viena no draudzenēm gaida bēbīti, tad pārējās izdomājām, ka šo pasēdēšanu varētu padarīt īpašāku tieši šai meitenei, jo viņa ir nokrāvusies ar darbiem un stresu ne mazums, un maz laika atliek tam, lai to veltītu šim faktam - skaistajam gaidību laikam. Negribas neko pompozu un pārmērīgu (tur pārvērst bebja mantu dāvināšanā, jo to zinam, ka topošajiem vecākiem nemaz nevajaga), bet drīzāk kādas aktivitātes saistībā ar šo jauko notikumu. Varbūt ir kādas idejas, pieredze?
Tas ir ļoti jauki, ka esat, ko tādu izdomājušas. Protams, īpašs laiks, bet es tikai tā iedomājos - a, ja nu viņa tagad gribēt aizmirst ''savu īpašo stāvokli'' un būt ar meitenēm, kā agrāk, kad varēja vienkārši pasēdēt, paklačoties? Ja nu nemas nevēlas, ko super īpašu? Ja nu vēlas, lai tieši viņa pati, ne kā grūtniece, ir kā viena no jums? :p
Protams, iespējams es ļoti maldos :)
a, ja nu viņa tagad gribēt aizmirst ''savu īpašo stāvokli'' un būt ar meitenēm, kā agrāk, kad varēja vienkārši pasēdēt, paklačoties? Ja nu nemas nevēlas, ko super īpašu? Ja nu vēlas, lai tieši viņa pati, ne kā grūtniece, ir kā viena no jums? :p
es kaa gruutniece saku, es butu prieciga par kaut ko taadu. Tas stavoklis ir tikai uz 9. meneshiem un ir jauki, ka ir tadas draudzenes, kuras uzriko ko taadu. :)