Gatavojamies vasaras sezonai.

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Sveikas meitenes,
Tuvojas vasara, pavisam drīz sāks kust sniegs, un sāksim vairāk domāt par fizisko formu. Vēlos kādai meitenei individuāli palīdzet uzlabo šo fizisko formu. Jāpiemin, ka neprasu nekādu samaksu. Lai būtu veiksmīgāks progress, palīdzēšu tikai 3 meitenēm. Treniņi notiks svaigā gaisā - nekāda fitnesa zāle, būs jāpiepūlas. Turklāt, došu vingrinājumus arī mājās. Pati atrodos Rīgā, un tāpēc labāk būtu, ja arī Tu būtu no Rīgas.
Iemesls kāpēc piedāvāju trenēties? Man patīk palīdzēt cilvēkiem, un priecājos par viņu sasniegumiem. Pati plānoju pabeigt šo mācību gadu un tālāk mācīties par fitnesa treneri (papildus noteikti - fiziotrepētu un sporta masieri)

Interesējošos jautājumus rakstas privāti vai komentāros :))
13.01.2015 10:14 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
zini te bazars iet vairak ne pa temu.. jau pie pirma tava teikuma atzinu ka saja vingrojuma ir atskiriba... skaidrojot kadel mineju ka nav kopeja atskiribu... tu sobrid vairak piekasies pie mana temas izklastijuma metodi nevis par lietu ka eso ko nepareiiz pateicis.. centies no manis dabut ara ka kludos - lai gan reali nekludijos... vari ticet vai neticet - ja ko nezinu (ir lietas kuras tiesamn nezinu) - klientam ta ari paasaku ka nezinu - paskatishos info avotos utt... jo vienmer esu uzskatijis labaak pateukt ka nezin un noklut kautvai neerta situacija ar to neka censties izlist no situacijas sagudrojot info par ko pats nesu parliecinats un zinoss
14.01.2015 16:46 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
_paris Diena jautraaka :-D (s):-D

Es jau shodienas bezteemaa mineju ka man uz kaski velk. Kabans padevaas :D
14.01.2015 16:49 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
cheeky*
Es off no šis diskusijas... ja tev ta patik 1-0 tava labaa... nekadu problemu..
14.01.2015 16:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)