Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Blenderētie ēdieni un dzērieni

 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Ko jūs gatavojat, izmantojot blenderi? Kādas ir iecienītākās krēmzupas un kādi ir iecienītākie kokteiļi/padzērieni/deserti? :)
12.01.2015 21:46 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
p.s. ar visām receptēm, lūdzu!
12.01.2015 21:46 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
es parasti taisu biezos kokteiļus...
saldējums + piens + banāns (var arī bez saldējuma. Var arī piena vietā sulu. Var likt klāt jebko, kas garšo - ogas, ābolus, sīrupus, zaptes, klijas, šokolādi, utt.)

Šobrīd uztaisīju "vieglās vēlās vakariņas" - 0,5 l paniņas + 2 banāni + karote medus. Ņam ņam.
12.01.2015 21:50 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Šodien tieši taisīju smūtiju. Parasti taisu no visiem augļiem, kas ir mājās. Parasti lieku saldētas zemenes, avenes, mellenes, kazenes, banānus, pienu, ūdeni, spinātus, dažreiz grieķu jogurtu un auzas, ja gribas ko sātīgāku.
Šodien paeksperimentēju - burkāni, selerijas kāti, ābols, zemenes un ūdens. Bija garšīgi.
12.01.2015 21:54 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Spinātus tu liec klāt pie augļiem?
12.01.2015 22:12 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
gatavoju pārsvarā tikai proteīna kokteili ar banānu + vājpienu!
12.01.2015 22:14 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Cukurvāvere jā, arī pie augļiem :)
12.01.2015 23:33 |
 
Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Mana Jaunā gada apņemšanās ir (vismaz) katru dienu izdzert pa zaļajam smūtijam. Pagaidām viss norit pēc plāna, šodien taisīju ar spinātiem, ābolu, apelsīniem, ūdeni un čia sēklām.

Vēl blenderi izmantoju, lai taisītu zemesriekstu sviestu.
12.01.2015 23:45 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
oho, kādā veidā taisi zemesriekstu sviestu?
13.01.2015 00:08 |
 
Reitings 161
Reģ: 08.01.2015
Zinu, ka daudzas taisa visadas biezzupas, bet nez kapec nesanak . :(
Citreiz blenderi taisu kartupelu pankukas,jo slinkums rivet.
Parsvara ari visadus auglu padzerienus,saldejuma kokteili.
13.01.2015 00:12 |
 
Reitings 161
Reģ: 08.01.2015
Es reiz salasijos recepti ar veseligo - uberkruto,zvaigznu atzitu darzenu smutiju. Nu bija yaiks, nekad muza vairs neatkartosu.
13.01.2015 00:14 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
*
13.01.2015 15:42 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Es katru rītu gatavoju sev brokastīs smūtiju :D
Paniņas + banāns + saldētas ogas + auzu klijas + medus citreiz.

Vēl pa retam saldējuma kokteili un bērnam biezeņus.

vairāk neko.
13.01.2015 15:45 |
 
Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Kādu smūtiju varētu uztaisīt ar kokosriekstu pienu?
13.01.2015 15:45 |
 
Reitings 503
Reģ: 29.01.2009
es vāru krēmzupas.
Ūdens, dārzeņi, lieku burkānus, sīpolus, kāpostu, citreiz puķkāpostu, citreiz tikai ķirbi ar burkāniem un sīpoliem, variēju. To visu ar garšvielām savāru, kamēr dārzeņi sāk kļūt pavisam mīksti un tad pielieku kādu krēmsieru, citreiz klasisko, citreiz ar zaļumiem vai ķiploku un ar blenderi katlā iekšā, kamēr visu sablenderē.
Gardi un sātīgi.
13.01.2015 15:46 |
 
Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
varbuut kad ir gatavojusi sampinjonu kremzupu?
ja jaa var padaliities ar recepti?8-)
13.01.2015 15:49 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ļoti garšīga krēmzupa - buljons + kartupeļi, burkāni, selerija, sīpols, ķiploks un saldais krējums. Var pēc izvēles jebko piekombinēt klāt, piemēram, malto gaļu vai zilo sieru utt.
13.01.2015 15:55 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Man bija tikai kivi-spinātu lapiņas- pomelo - šķidrs kā īsts dzēriens!
Pa virsu uzbēru čia sēkliņas!

Forši, bet man tas ir laikietilpīgi! Kamēr visu nomizo, sablenderē (ma nav dikti spēcīgs, tāpēc pa daļām) un tad tik ātri izdzerās, ka sāp~! :'-(:-D


Es taisu vēl brokoļu biezzupu; ķirbju biezzupu ar kokospienu; tomātu biezzupu.
Gribu pamēģināt puravu biezzupu!

Esmu ēdusi ļoti garšīgu lēcu biezzupu ar kokospienu. Principā izmantoju tikai augu pienus!
13.01.2015 17:07 |
 
Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Mans favorīts no biezzupām ir ķirbju biezzupa.
Viens vidējs sviesta ķirbis
miltaini kartupeļi(gaišos kartupeļus, sarkanie nav tik miltaini un pārsvara ir paredzēti cepšanai), sīpoli, burkāni, garšvielas, sviests.
Sagriež ķirbi gabaliņos, sarīvē burkānu un sagriež 2 sīpolus.
Burkānus un sīpolus apcep uz pannas sviestā, beigās pielej nedaudz dārzeņu vai vistas buljonu(tā, lai pēc tam sautējot ir kaut kāds slapjumiņš).
Katlā, kurā viss tiks sautēts ieliek sviestu un tajā apcep ķirbjus.
Pie ķirbjiem katlā gāž apceptos burkānus un sīpolus ar visu šķidrumu, kurā tad arī viss sutināsies. Pieber garšvielas kādas nu pašam tīk un sautē. Es lieku melnos piparus un sāli.
Beigās, kad viss gatavs visu sablendē un pievieno pāris ķiploka daiviņas(atkarībā cik ķiplokains patīk). Var pielikt arī skābo vai saldo krējumu nedaudz. Ēd ar kārtīgu lāču rupjmaizi, un pārkaisītiem lociņiem.

Tāds riktīg sātīgs ēdiens beigās sanāk.
13.01.2015 17:30 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Čau, Limni! :D paldies par recepti!
Un pārējām paldies par receptēm un idejām!
13.01.2015 23:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits