Iedomīgs personāls

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Kurā veikalā esat sastapušies ar iedomīgāko personālu, vērtējot attieksmi, atmosfēru utt. Man laikam jāmin, ka agrāk tāds, manuprāt, bija Armani veikals uz Elizabetes ielas. Likās ļoti vēsa attieksme, un pārdevēji bija ledus karalienes, haha. Pat negāju nekad vairāk uz šo veikalu pēc dažiem apmeklējumiem. Kaut gan pēc pārbūves jāteic, ka situācija ir mainījusies par 180 grādiem, jo vismaz pēdējo reizi, kad veicu pirkumu, tā bija viena no labākajām "shopping experience".

Tagad manā melnajā sarakstā ir City Dominā. Liekas, ka tur arī pārdevēji jūtas mazliet pārāk svarīgi it kā strādātu Hermes. Citu tirdzniecības centros šajā veikalā nav manīta tāda situācija, bet šis izceļas. Man gan nepatīk tie pārspīletie "Labdien", "Vai varu palīdzēt!", bet tajā veikalā, kas ir Dominā, pat nezinu kas būtu jāizdara, lai ar tevi sasveicinātos, haha :D.
11.01.2015 23:31 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Lancaster
Lai cik aukstasinīgs, sevi kontrolējošs, iecietīgs būtu cilvēks, visam ir robežas. Slikta vadītāja attieksme rada stresu un tad ir divas iespējas-izlikt to ārā vai slimot. Ja salamā darbdienas beigās, darbinieks var aiziet uz sporta zāli vai citādi konstruktīvi izlikt savu stresu, bet ja to dara darbdienas sākumā, cieš klienti. Ja vadītājs rada slikti izturas pret darbiniekiem, tad neprofesionālis ir viņš nevis darbinieki, kas nevēlas smagi slimot stresa dēļ. Cilvēks nav robots. Ja uz tevi pašu sistemātiski priekšnieks no rīta kliegtu, garantēju, ka tu pieļautu darbā vairāk kļūdas, strādātu lēnāk un ciestu tavas attiecības ar kolēģiem/klientiem.

Ja robeža ir sasniegta, tad ir jāmeklē cits darbs, nevis jāsāk pretīgi izturēties pret klientiem. Tas nav nekāds attaisnojums. Un Šajā gadījumā, gan vadītājs, gan darbinikei rīkojas neprofesionāli. Nav jau PSRS laiki, kad bija jāstradā tur, kur partija ierādīja. Ja nemāk priekšnieka uzvedību neņemt pie sirds, tad jāmeklē cits darbs, nevis sev, savai ģimenei un vēl klientiem jābendē diena.

Ja man darbā kādu dienu neiet tik gludi, kā gribētos, tad es drīkstu bļaut virsu savam bērnam un vīrietim, jo pret mani, redz, slikti izturējās kāds? Muļķīgs attaisnojums.
12.01.2015 11:37 |

Reitings 7497
Zaķi, es tagad sāku domāt - laikam es arī tomēr biju Zvaigznē Tērbatas ielā un no turienes devos uz JRG. Tad Zvaigznē bija tas super foršais onkulis :)
12.01.2015 11:39 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Lielākais kadrs bija Daugavpils tirgū. Bijām ar ģimeni ekskursijas pēc aizbraukuši arī uz tirgu. Meklējām māsas puikam uzvalku. Atradām pie vienas vīzdegunes feinu uzvalku, taču tā attieksme vienkārši neļāva viņu pirkt. Kā pateicām, ka vēl padomāsim, viņa bērnam vienkārši norāva žaketi, kārtīgi paraujot arī bērnu. Tad es uzsprāgu tā, ka visi palika uz pauzes. Man ok, saki, ko gribi, bet bērnam..neiedomājami.
12.01.2015 11:43 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Hahā,

Viņa beigās paņēma paketes, pagriezās pret apsargu un teica:"Varbūt Jūs varat ieteikt, kuras būtu labākās?" Apsargs esot atvainojies un ātri pazudis
tik labi :D

Man šajā ziņā ir pozitīva pieredze un pārdevējas netraucē. Zinu, ka tas ir viņu darbs, un nav man problēmu laipni atbildēt. Parasti uzreiz arī atšujas.
12.01.2015 11:44 |

Reitings 15092
Izrādās Zvaigznes apsargam ir vairākas fanes! :D Bet tiešām jauks. Arī Vaļņu ielas Zvaigznē ir forši apsargonkuļi. :)
12.01.2015 11:47 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Ai, kā mani uzvelk tie pārdevēji, kuri skatās virsū tā, it kā es tūlīt visu veikalu sabāzīšu somā.

Pie kases gan visi paliek mīļi..

Zini kāpēc? Ir ļoooti daudz veikalu, kuros nozagtā prese pilnībā vai 50 vai citur mazāk - kādu padsmit % apmērā tiek atvilkta pārdevējam no algas. Šādi gadījās Elkorā kādam manam draugam, jau gadus atpakaļ. Kādus 2-3 mēnešus strādāja burtiski par velti, jo viņa nodaļā nospēra kaut kādu dārgo elektroniku. Apsargi tur ir skata pēc. Tas pats ir drogās, atņem lielu procentu. Daudzos veikalos apsarga uz vietas nemaz nav, zaglēni ir jāķer pārdevējām vienlaikus apkalpojot kases un krāmējot plauktus. Tāpēc arī ir tie skatieni. Cilvēki baidās par savām algām, vai mēneša beigās vispār kas pāri paliks. Nevajag visu tik personīgi uztvert.
Lancaster, /double Coffee neizvēlas jocīgus darbiniekus, jocīgi darbinieki tur paliek strādāt arī pēc pārbaudes laika. Tie, kas ir jauniņie ir duriki vai nu tapēc, ka jauniņie, vai arī vēl nav pirmo algu ar visiem atvilkumiem saņēmuši. DC viesmīļi paši taisa saldēdienus, un ja 50x mēnesī ir uzkrauti 10g vairāk saldējuma katrai porcijai - piečuks jau no algas nost. Un nav nozīmes, kurš to saldējumu ir noēdis vai atdevis. Par sociālajām garantijām vispār var tikai sapņot. Nu un jaunie protams, netiek normāli apmācīti.
Starp citu, šeit, kaut arī runa par, manuprāt galējību, arī viela pārdomām.
http://themattwalshblog.com/2013/11/01/maybe-you-get-bad-customer-service-because-youre-a-bad-customer-2/
12.01.2015 11:52 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Šie gan nav apģērbu veikali, bet gan vietas, kurās tiek maksāts. Spicē Charlie picā apkalpošana vienu reizi bija superlēna, viesmīle nu necik nepasmaidīja, ka pat bija nepatīkami, ka pienāk klāt, dzeramnaudu, protams, negribēju atstāt un neatstāju. Tur gan ir viena cita sieviete, kura gan apkalpo ļoti labi un pozitīvi.
Spicē Mosaicā pārdevējas apskatīja katru cilvēku, ik pa laikam saskatījās un pēc sejas izteiksmēm varēja saprast, ko domā.
Esmu dzirdējusi, ka City Dominā apkalpošana neesot tā foršākā, tikai man stāstīja, ka esot bijusi pārspīlēta uzbāzība. Paziņa kreklu gribēja pirkt, pārdevējas esot bijušas pārspīlēti uzbāzīgas, laipnas. Laikam domāja, ka slepenais klients.
12.01.2015 11:53 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
90% gadījumu man ir ļoti laipnas pārdevējas gan Rimčikos, gan citos veikalos.
Tas, ka man pajautā "Vai varu kā palīdzēt?" man netraucē. Atbildu "Nē, paldies" un viss.

+++

Laikam tikai viens negatīvs gadījums bijis manā šopinga dzīvē. To lieliski aprakstīja unique

Lielākais kadrs bija Daugavpils tirgū

Tikai man bija cita pārdevēja un meklēju bikses. Jā, viņas piedāvāto variantu izbrāķēju un dabūju atklausīties visu :D

Bet kopumā D-pils tirgus man patīk, pārdevējas foršas.. Šī gan bija drausmīga :-/
12.01.2015 11:54 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pievienojos Zvaigznes apsargu fanu lokam (l)
12.01.2015 11:56 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Reserved prasīju pārdevējai mazāka izmēra svārkus. Viņa atkāpās tālāk, nopētīja mani un pajautāja: "Esat pārliecināta, ka jums vajag mazāku izmēru?"

...tas gan ir kaut kas :-O:-D tādā situācijā pat es laikam neklusētu un pateiktu, ko domāju par to.
12.01.2015 12:04 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Par Charlie picēriju piekrītu. Es biju Vecrīgā. Šausmīga apkalpošana. Vēlējos iedzert alu, darbinieks pateica, ka tas esot pret viņa principiem, un viņš man alu nepasniegšot. Biju nesaprašanā, ko tas nozīmē. Nākamajā reizē ņēmu karstvīnu, nāca klāt un visu laiku piesējās, vai es negribot vēl (es pateicu, ka, nē, paldies, bet nāca vēl un vēl). Trešajā reizē atnesa briesmīga paskata picas, labi, ar atlaidi, bet vai tad tāpēc pēc sūda var izskatīties? Ceturto reizi laikam neiešu.
12.01.2015 12:07 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Jā, tas Zvaigznes apsargs ir super. Vienu reizi arī ar draudzeni iemaldījāmies tieši tajā grāmatnīcā - riktīgi pozitīvi bija. Man tāda attieksme patīk un tad man ir patīkami tur kko nopirkt vai atgriezties citreiz.
Origo Narvesenā man pagadījās nesen foršs čalis pie kases :)
Nepatīk attieksme kosmētikas veikalos. Drogās vēl tā, bet kkādos Douglas un Stockman pirmajā stāvā, kur kosmētika. Sapratu, ka ja gribu smaržas, tad man mājās jau pēc bildītēm jāizvēlas un tādā Stockman uzreiz jāķer mājās izvēlētās, kamēr nav jāizbauda riebīgā ''nu, tu jau tāpat neko nevari atļauties, ko vazājies'' attieksme. Man nav pretenziju pret to nākšanu klāt, jo saprotu, ka viņām vnk ir likts, katram nākt klāt un uzbāzties, bet nepatīk tieši tā skatīšanās no augšas un attieksme it kā es būtu kkāda stacijas bomze, kas kļūdas pēc pie smaržu plaukta pienākusi. Varētu padomāt, ka ja uz manām drēbēm nav redzamas skaļu zīmolu birkas, tad es neko nevaru atļauties. Protams, var jau teikt, lai ignorē, bet nu man, personīgi, nepatīk iepirkties tur, kur man liek justies riebīgi un attiecas pret mani kā pret zemāku.
12.01.2015 12:07 |

Reitings 7497
Jaaizsūta Zvaigznei e-pasts ar ziņu par foršajiem apsargiem :)
12.01.2015 12:09 |

Reitings 4499
Runājot par rimčikiem, Spicē ir viena kasiere, kura tiešām ļoti ātri strādā. Var redzēt, ka viņa jau ir nosvīdusi, bet ļoti ātri strādā. Ja redzu, ka viņa ir pie kases, eju tieši tur, kaut arī rinda varbūt ir garāka kā citur, jo zinu, ka ātrāk tikšu pie maksāšanas kā pie citas kasieres. Esmu sajūsmā par viņu! :)
12.01.2015 12:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Esmu pozitīvais un komunikablais pircējs :D Varbūt tāpēc man nav iebildumi pret Douglas pārdevējām :D
Tik vienu reizi Stockmann veikalā bija vilšanās. Gāju iztērēt naudu, bet konsultante izturējās tā, it kā par katru manu pirkumu viņai atvilktu no algas :-/ ..
12.01.2015 12:20 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Runājot par rimčikiem, Spicē ir viena kasiere, kura tiešām ļoti ātri strādā. Var redzēt, ka viņa jau ir nosvīdusi, bet ļoti ātri strādā. Ja redzu, ka viņa ir pie kases, eju tieši tur, kaut arī rinda varbūt ir garāka kā citur, jo zinu, ka ātrāk tikšu pie maksāšanas kā pie citas kasieres. Esmu sajūsmā par viņu!

Neesi slinka, piezvani uz info tālruni un izsaki pateicību. Sīkums, bet patīkami!
12.01.2015 12:21 |

Reitings 4499
Neesi slinka, piezvani uz info tālruni un izsaki pateicību. Sīkums, bet patīkami!

Es domāju kaut ko tādu arī izdarīt, bet neesmu vēl bijusi tik acīga, lai izlasītu kasieres vārdu.:-)
12.01.2015 12:22 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man patīk Streetburger apkalpojošais personāls, vismaz tajā, kas Brīvības ielā. Kādreiz ar draugiem tur bieži iegriezāmies, mūs jau atpazina, pajokoja, atcerējās ierastās izvēles. :)
12.01.2015 12:23 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Čekā kasiera vārds ir rakstīts.
12.01.2015 12:29 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Par Charlie picu - vienreiz bijām ar draugu, apkalpoja mūs tāds īpatnējs viesmīlis. Neizskatījās, ka viņu vispār interesē tas, ko pasūtām, visu laiku skatījās apkārt, kaut ko dungoja, vairākas reizes pārjautāja, utt. :-D
Pasūtījām picu, ko gaidījām gandrīz stundu. Kad beidzot sagaidījām, izrādījās, ka tā nav pica, ko pasūtījām. Pasaucām viesmīli, viņš, nevienu vārdu nepasakot, paņem picu un nes prom. Draugs jautā, vai atkal būs tikpat ilgi jāgaida. Puisis saka, ka jā, un iet tālāk. Tad pēkšņi apgriežas un priecīgā balsī jautā - A jūs šito picu negribat? Šitā baigi labā ir :-D

Tas - ne par sliktu apkalpošanu, bet smieklīgu gan :-D
12.01.2015 12:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits