Jā, tas Zvaigznes apsargs ir super. Vienu reizi arī ar draudzeni iemaldījāmies tieši tajā grāmatnīcā - riktīgi pozitīvi bija. Man tāda attieksme patīk un tad man ir patīkami tur kko nopirkt vai atgriezties citreiz.
Origo Narvesenā man pagadījās nesen foršs čalis pie kases :)
Nepatīk attieksme kosmētikas veikalos. Drogās vēl tā, bet kkādos Douglas un Stockman pirmajā stāvā, kur kosmētika. Sapratu, ka ja gribu smaržas, tad man mājās jau pēc bildītēm jāizvēlas un tādā Stockman uzreiz jāķer mājās izvēlētās, kamēr nav jāizbauda riebīgā ''nu, tu jau tāpat neko nevari atļauties, ko vazājies'' attieksme. Man nav pretenziju pret to nākšanu klāt, jo saprotu, ka viņām vnk ir likts, katram nākt klāt un uzbāzties, bet nepatīk tieši tā skatīšanās no augšas un attieksme it kā es būtu kkāda stacijas bomze, kas kļūdas pēc pie smaržu plaukta pienākusi. Varētu padomāt, ka ja uz manām drēbēm nav redzamas skaļu zīmolu birkas, tad es neko nevaru atļauties. Protams, var jau teikt, lai ignorē, bet nu man, personīgi, nepatīk iepirkties tur, kur man liek justies riebīgi un attiecas pret mani kā pret zemāku.