Ko jūs darāt, kad nav attiecību, drauga, vīra, bet nenormāli sagribas seksu un ir vīrieša trūkums organismā. Kā jūs nolaižat tvaiku?
Zvans veciem kavalieriem, seksa draugiem? :D
Elizabete. tas, ko es esmu redzējusi Rīgas klubos dažas reizes, ir tieši tas, pēc kā es vados. Dejo, dejo, sadejojās ar puisi, sāk skūpstīties un jau ļoti interesanti uzvesties turpat uz deju grīdas, tad tālāk vai nu uz taksi vai (kā es esmu savas dzīves laikā redzējusi 4 reizes) uz tualeti.
Fuck buddies attiecībās jā, protams ir jābūt kaut kam vairāk.
Pie tādiem variantiem var piekrist tev, bet ne visiem ir tieši tā ka iepazīstas klubos un uzreiz jau lec virsū, cietiem tas pat ļoti negaidīti tā notiek.
Man kaut kā šī diskusijai blakus tai, kurā sieviete stāsta, ka viņai negribas seksu, liekas ļoti amizanta :D Man ir risinājums: tā, kurai nevajag seksu aizdod savu vīrieti tev :D Lieta darīta!
Es neatbalstu vienas nakts sakarus,jo man morālie ir pēc tam.
Pati nevari sevi apmierināt ? Ja nē tad ej uz klubu vai garamgajejam uzprasi un bus tev sekss vai vel labaka gadijuma kadam pazīstamajam.
Es labak izvelos ja ir otra pusite tadu nevis ar kuru katru.
Bet ir sievietes kuras mak tik kajas atplest un atdoties kuram katram.
Nu vot, varbūt pirmoreiz mūžā jāaaiziet uz klubu, uzzināšu kaut ko jaunu :D Bet, ja nopietni, neuzskatu, ka to padarīšanu vajadzētu reducēt tikai uz kaut kādiem piektdienas nakts+bezfilma variantiem.
Vienas nakts sakari nav priekš manis. Bet neizprotu moralizētājas, kurām nez kāpēc traucē, ka kāda "virina kājas", kamēr tas neskar viņas. Bet nu jā, katram tiesības uz savu viedokli ;)
Ej aukstā dušā, palīdzēs :D
Man parasti palīdz skriešana līdz spēku izsīkšanai, skatos dzīvnieku bēbju bildes internetā, tad tā trakā māja galvā pāriet, jo viņi ir tiiiiiikkk mīlīgi un aizmirstās viss kas ir apkārt.
Man arī ir kam pazvanīt, ja nu ir trakais gribulis, bet neesmu izmantojusi....kaut kā pēc tam domāju,ka būs sirdsapziņas pārmetumi....vai nedod dievs pieķeršos un tad atkal būs jāiet cauri ellei (e)
Minētais naktskluba variants ir simpātisks no atrunu skatu punkta, bet pilnvērtīgāko rezultātu visdrīzāk nesniegs, manuprāt. Ja esi sakarīga sieviete, atradīsi pievilcīgākas opcijas ar kaislīgāku iznākumu.
Garīgu baudu dod attiecības nevis pliks nodrāziens. Tāpēc pašapmierināšanās pat ļoti der. Kaut vai 5 reizes pēc kārtas un tad paskatīsimies, cik ļoti vēl gribēsi zem vīrieša gulties.