jē, jē, jē :)
tūliņ taps romāns :) Nu, pirmkārt, paldies draudzenēm un nepazīstamajām cosmo dāmām par atbalstu manā lūzuma punktā - un šodien viss ir perfekti, brīnišķīgi, debešķīgi...man turpināt?;)
Lūk, ko es domāju par- "tas nav iespējams"
https://www.youtube.com/watch?v=uGl6IUhRqYs
semestris nobeigs- eksāmens uzrakstīts, man nospīdēja svētā haļava, un dabūju jautājumus, kuros esmu
specs :D tāds kaifs, ka nemācījos, bet gāju uz kino ar vīru, izmantojot izdevību, ka ir kas pieskata manu beibi :)
un programmu es mainīšu- būs gan vieglāk, gan grūtāk, gan izaicinājums man saglabāsies- viss vienos vārtos!
tagad tāds atvieglojums, it kā būtu jau absolvējusi :D bet palika vēl vesels gads :D
ui, jāķeras klāt pasūtījuma veikšanai. Ziniet, esmu tik pārsteigta- tā jau lēti, plus atlaides..un man jāskaita
eiriks turp,
eiriks atpakaļ, šito gribu un negribu, vai var sameklēt otra pirkuma kompanjonu :D tur augšā kāds viennozīmīgi man audzina raksturu :)
gribu sakopt dzīvokli, jo te bija kaut kāds aukstais karš- tā nemanot, bet bardaks...uuuu...bet man bija attaisnojums- nāca eksāmens virsū kā cunami vilnis ;)(l)
un tad gribu šopingu- meklēt beibei jaunu drēbīšu kārtu :)(l)8-)
varbūt kāda māmiņa (nāk prātā Becky hi, hi (s)) ir sapirkusi par daudz savai princesei vai ir koptas, mazvilktas drēbītes beibei, kas ir kādus ...62-63 cm gara un kādus piecus ar pus kg smaga?