Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Etiķis un salāti

 
Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
Kādu etiķi jūs liekat pie salātiem? Lasīju, ka esot garšīgi, ja olīveļļu sajauc ar balzamiko vai baltvīna etiķi... Gribētos pamēģināt ar ābolu etiķi, jo tas esot labs tievētājiem, bet vai būs garšīgi? :D (s)
09.01.2015 19:37 |
 
10 gadi
Reitings 1395
Reģ: 18.03.2012
Pieļauju, nebūs sevišķi garšīgi!Pārāk specifiska piegarša būs.
09.01.2015 19:40 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Nu moins! Tie etiķi taču tav tas pats, kas galda etiķis :D Maz kopīga.
09.01.2015 19:41 |
 
Reitings 471
Reģ: 29.01.2009
Sugar, ko Tu ar tādu izbrīnītu komentāru gribēji pateikt?
09.01.2015 19:44 |
 
Reitings 471
Reģ: 29.01.2009
Autore, gan balzamiko, gan viina ētikai, gan ābolu var droši likt klāt salātiem, tikai nepārshauj par strīpu ar daudzumu ;) pāris pilieni + ella būs OK
09.01.2015 19:45 |
 
Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
nu man, piemēram, ļooooti garšo divu veidu salāti, kas ir taisīti ar galda etiķi :D

1. sakapāts svaigais kāposts ar cukuru un etiķi
2. sagrieztas svaigā gurķa šķēlītes ar dillītēm un etiķi ;)
09.01.2015 19:48 |
 
Reitings 138
Reģ: 14.11.2013
Es pie salātiem lieku rīsu etiķi. Palika pāri branga pudele no suši taisīšanas. Suši vairs netaisam, bet etiķis noder salātiem.
09.01.2015 19:54 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tagad visur liek vīna etiķi..man jau palika apnicīgi, tāpēc biežāk izmantoju ābolu, ir gards!
Nereti leju arī parasto galda etiķi, bet garšas uzlabošanai piespiežot klāt nedaudz citrona sulu :)
09.01.2015 19:55 |
 
Reitings 947
Reģ: 17.12.2009
Agrāk no rītiem dzēru ābolu etiķ-ūdeni.. Esot veselīgi :D
Bet nu nez, nevaru iedomāties to pie salātiem.. Plus, tas ir jāperk labs, jo "lētie" neesot tie labākie sastāva ziņā!!(nu nav nekas veselīgs tur)
09.01.2015 19:58 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man ļoti patīk citrona un medus etiķis, bet cenšos vairāk lietot vienkārši citrona sulu, etiķis, manuprāt, tik veselīgs nemaz nav.
09.01.2015 19:59 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es izmantoju balzamiko vai sarkanvīna etiķi, sajaucu ar sinepēm, medu, sojas mērci, pipariem un olīveļļu, sanāk ļoti garšīga mērcīte!
09.01.2015 20:03 |
 
Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Es lielākoties pie salātiem lieku laima sulu, bet no etiķiem visbiežāk izmantotais ir balzāmetiķis, īpaši, ja top klasiskie tomātu un mozzarellas salāti.
Man gan ir divi dažādi balzāmetiķi - viens, kas ir šķidrāks un ko izmantoju mērcēm, gatavojot gaļu, un otrs, kas ir krēmīgāks un ko izmantoju salātos.
09.01.2015 20:04 |
 
Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Man, piemēram, nemaz īsti negaršo salāti ar majonēzi vai krējumu, tādēļ parasti lietoju dažādus etiķus.

Šie ir vieni no mīļākajiem salātiem, tur pamatā ir ābolu etiķis un garšo labi.
http://lecremedelacrumb.com/2014/10/apple-cranberry-walnut-salad.html
09.01.2015 20:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits