atstāt informāciju, kuras izplatīšana Tev pašai lielu ļaunumu nenodarīs - piemēram, vārdu un uzvārdu, lai var atrast sociālajos tīklos
Piekrītu neonam, ja man kāds iedotu lapiņu ar vārdu un uzvādu, tad būtu vienkārši wtf sajūta, un galīgi neesmu pārliecināta, vai saprastu, ka cilvēks gribējis, lai pēc vārda meklēju viņu internetā.
atstājot numuru, taču atstās arī vārdu. Pretējā gadījumā - kā tad uzrunās?
Jā, vārdu. Nevis vārdu + uzvārdu + pilsētu, kur dzīvo + draugu un paziņu loku.. kā tas būtu, ja pateiktu savus kontaktus, piemēram,
draugos.
nebūsim naivi, šī lieta ieņem ļoti svarīgu lomu mūsu dzīvēs
Manā nav. Es neesmu un arī nekad neesmu bijusi piereģistrējusies ne
draugos, ne
ģīmju grāmatā. Tad gribi teikt, ka man tā dēļ būtu 0 izredžu iepazīties?
mainīt tālruņa numuru, jo vīrietis izrādījies - labākajā gadījumā ar kaijām galvā
Manuprāt, pietiktu mainīt nevis telefona numuru, bet gan telefona modeli - uz tādu, kur var nobloķēt nevēlamos zvanus. Taču, ja vīrietis izrādās tik apsēsts, lai zvanītu no dažādiem telefona numuriem - tad būtu tikai jāpriecājas, ka neko vairāk par priekšvārdu un telefona numuru viņš nezina.
Bet, atbildot uz autores jautājumu, - neesmu tā darījusi, un neesmu pārliecināta, vai darītu... bet neko traku tur nesaskatu. Vai tas izrādās "tā vērts" - domāju, ka gadījumi var būt dažādi. Neviens jau nevar uzminēt, kāds tas vīrietis, kam atstāsi telefona numuru, būs (ja vispār piezvanīs uz doto telefona numuru).
Ā, vienīgi - domāju, ka būtu vērts pierakstīt klāt vēl kādu teikumu, piemēram, kādu komplimentu vai uzaicinājumu uz sarunu vai kafiju kādu citu reizi - lai nerastos pārpratumi (lai nepadomā, ka dali savu, khm, darba telefonu potenciālajiem klientiem).