Nakts pārdomas

Reitings 7
Reģ: 22.06.2012
Meičas! Kā Jūs domājat - ja kafejnīcā ieraugu kādu simpātisku vīrieti, vai ir vērts prom ejot atstāt savu telefonnumuru viņam uz galda? :)

Varbūt esat mēģinājušas? :)
09.01.2015 02:17 |

Reitings 25
Reģ: 29.12.2014
Man bijusi cita pieredze- man dažas reizes vīrieši ir izvilkuši telefonu no kabatas. Kafejnīcā, trolejbusā un centrāltirgū.
09.01.2015 13:44 |

Reitings 2
Reģ: 12.11.2014
Reiz pasākumā rakstīju draudzenes telefona numuru uz salvetes ar lūpu krāsu un devu puisim. Liela mīlestība viņiem pēc tam piedzima.

Kādēļ gan nepamēģināt, ja reiz gribas?
Turklāt neveiksmes gadījumā nevēlamos telefona numurus ir vairāk kā elementāri nobloķēt, katrā tālrunī pastāv tāda opcija, un nevajadzēs arī numuru mainīt.

Neliels video materiāls, kādēļ piedomāt pirms publicēt info netā :)
https://www.youtube.com/watch?v=F7pYHN9iC9I
10.01.2015 21:13 |

Reitings 942
Reģ: 04.11.2014
Es personīgi tā nekad nedarītu.
10.01.2015 21:17 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Es neesmu parliecinata, ka taa jebkad dariitu, bet ja ir sajuta, ka vajag, tas jau tomer nav nekas taads - droshi uz priekshu 8-)
10.01.2015 21:18 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Man tas šķiet normāli, taču vienīgi gadījumā ja - dzerot kafiju tu esi ar viņu veidojusi acu kontaktu, uzsmaidījusi, un noliekot to numuru arī kaut ko pasaki.

Nevajag radīt dīvainas situācijas, kurās vīrietis mierīgi dzer kafiju, pēkšņi ne no kurienes kā sniegs uz galvas uzkrīt random sieviete, nervozi nomet uz galda numuru un pazūd tālēs zilajās. Domāju, lielākajai daļai vīriešu tas neradītu vēlmi zvanīt.
10.01.2015 21:20 |

Reitings 29
Reģ: 10.01.2015
Braucot autobusiņā simpātisks vīrietītis lasīja grāmatiņu un es uz viņu skatījos ēdot ābolīšus, tad uzrakstīju savu numuriņu un kāpjot ārā uzmetu to uz viā grāmatiņas. Bijām kopā 7mēnesīšus:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
11.01.2015 08:58 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Telefons nudien nav tas, ko ir vērts slēpt. Daudzi cilvēki ir sakontaktējami 24h diennaktī un viņu numuri ir tikpat kā publiski. Bet pazīstu "draudzenes", kas var pa ielu staigāt un jēli lamāties ar saviem jēlajiem piegulētājiem alkaholiķiem. Tāda līmeņa sievietes izjūt problēmu, bet man neliekas, ka telefona troļi viņām nepatiktu.
11.01.2015 09:17 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
atstāt informāciju, kuras izplatīšana Tev pašai lielu ļaunumu nenodarīs - piemēram, vārdu un uzvārdu, lai var atrast sociālajos tīklos
Piekrītu neonam, ja man kāds iedotu lapiņu ar vārdu un uzvādu, tad būtu vienkārši wtf sajūta, un galīgi neesmu pārliecināta, vai saprastu, ka cilvēks gribējis, lai pēc vārda meklēju viņu internetā.
atstājot numuru, taču atstās arī vārdu. Pretējā gadījumā - kā tad uzrunās?
Jā, vārdu. Nevis vārdu + uzvārdu + pilsētu, kur dzīvo + draugu un paziņu loku.. kā tas būtu, ja pateiktu savus kontaktus, piemēram, draugos.
nebūsim naivi, šī lieta ieņem ļoti svarīgu lomu mūsu dzīvēs
Manā nav. Es neesmu un arī nekad neesmu bijusi piereģistrējusies ne draugos, ne ģīmju grāmatā. Tad gribi teikt, ka man tā dēļ būtu 0 izredžu iepazīties?
mainīt tālruņa numuru, jo vīrietis izrādījies - labākajā gadījumā ar kaijām galvā
Manuprāt, pietiktu mainīt nevis telefona numuru, bet gan telefona modeli - uz tādu, kur var nobloķēt nevēlamos zvanus. Taču, ja vīrietis izrādās tik apsēsts, lai zvanītu no dažādiem telefona numuriem - tad būtu tikai jāpriecājas, ka neko vairāk par priekšvārdu un telefona numuru viņš nezina.

Bet, atbildot uz autores jautājumu, - neesmu tā darījusi, un neesmu pārliecināta, vai darītu... bet neko traku tur nesaskatu. Vai tas izrādās "tā vērts" - domāju, ka gadījumi var būt dažādi. Neviens jau nevar uzminēt, kāds tas vīrietis, kam atstāsi telefona numuru, būs (ja vispār piezvanīs uz doto telefona numuru).
Ā, vienīgi - domāju, ka būtu vērts pierakstīt klāt vēl kādu teikumu, piemēram, kādu komplimentu vai uzaicinājumu uz sarunu vai kafiju kādu citu reizi - lai nerastos pārpratumi (lai nepadomā, ka dali savu, khm, darba telefonu potenciālajiem klientiem).
11.01.2015 10:18 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Es tā nedarītu. :D

Man pazīstamam puisim tā reiz gadījās, ka meitene iespieda rokā lapiņu un aizbēga. Virsū numurs, pat puiša ilustrācija, lai saprot, ka tieši viņam tas domāts + lūgums patiesi uzzvanīt.
Meitene noteikti bija ļoti vīlusies, kad nesaņēma zvanu, jo puisim ir draudzene un tā draudzene bija blakus, kad tā meitene deva numuru. :D Mēs vienkārši bijām cilvēku kompānija, kur viņš bija vienīgais puisis. :D
11.01.2015 11:03 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Ak tu Dievs, jūs tā runājat it kā būtu kaut kādas mega slavenības un kāds jūs patiešām izsekos utt :D Smiekli sanāca šito lasot :D

Autorei - kapēc ne? Tas, ka iedosi numuru nenozīmē, ka tev uzzvanīs, un arī ja uzzvanīs uzreiz jau būs skaidrs vai jums ir par ko runāt utt. Pietam Latvija taču ir tik sasodīti maza, ka ir grūti iztēloties kādu cilvēku ar kuru tev nebūtu kopīgu paziņu/draugu utt.
11.01.2015 11:15 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Es gan jau raustītos no domas, ka varētu piezvanīt nevis tas čalis, bet viņa dusmīgā draudzene. :D Lai gan - mēģināts nav zaudēts. Vēl gan arī bieži ir pieredzēts, ka čalis pa gabalu tīri tā neko, bet, tiklīdz sāk runāt un uzzini par viņu ko vairāk, tā vien gribas ātrāk pazust. :D
11.01.2015 11:21 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
jūs tā runājat it kā būtu kaut kādas mega slavenības un kāds jūs patiešām izsekos utt

tev smiekli, bet reālajā situācijā, diemžēl, slimo izsekotāju netrūkst.
11.01.2015 11:32 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Zinot sevi, noteikti kaut ko tādu varētu izdarīt, ja būtu brīva meitene :D
11.01.2015 11:58 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Un tad meitenes jūtas pārsteigtas, ka viņām zvana visādi gribu.Lv (no serijas) slimie. :D
Bet katram savs. Es tomēr uzmanos katram pretī sēdošajam dot savu numuru. :D
11.01.2015 12:07 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Es gribētu, lai man pajautā numuru, nevis iedotu pati... esmu vecmodīga šajā ziņā, laikam. Domāju, ka, ja jūs saskatītos vairākas reizes, sasmaidītos un viņu Tu interesētu, gan jau vīrietis kaut ko arī iesāktu.
Man šķiet, ka vairumam vīriešu patīk tā apziņa, ka "pats ieraudzīju, pats ieguvu uzmanību".

Es piekrītu šim variantam tomēr. Turklāt ja vīrieti esmu ieinteresējusi un viņš nevar saņemties pirmais pienākt klāt, tad pret tādu pašai uzreiz pazūd ineterse. Man tomēr vajag to nomedīšanas sajūtu :-D
11.01.2015 13:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits