Vai jums šķiet tas seksīgi un pievilcīgi?
Manuprāt, tvirts augums ir seksīgs, taču tam visam ir savs mērs, muskuļi lai paliek veču darīšana. Meitene, protams, malacis!
Nu, katram jau ir savs. Vienam māte, otram meita, trešajam kleita. :)
Es drīzāk nesaprotu, kāda jēga veidot šādu diskusiju? Kašķiem?
Jo skaidrs taču, ka vieni teiks - man nepatīk, citi teiks, ka patīk, un citi teiks - katram savs.
Sievietei ir jāizskatās tā, kā viņa vēlas un pati jūtas labi. Vienai tas būs kārnums, kādai muskuļi, cita būs laimīga ar savu riepiņu, kāda tikai ar silikonu. Par ģērbšanās stilu nerunājot.
Kāpēc tik šausmīga vēlme visu standartizēt?
Smuks augums,arī Beyonce smuks augums. Nesaprotu,kāpēc video tie palēninājumi.Tādu lētumu piedod. Es labprāt pie viņas trenētos,jo var redzēt,ka saprot,kas jādara,lai sakārtotu ļurekli:D
hmm...man liekas,ka video viņas augums bija pilnīgi normāls. Es neuzskatu,ka sieviete ar muskuļotu augumu ir tā seksīgākā un visādas presītes utt, man nepatīk sievietēm, bet šeit es neko tādu baigo neredzēju. Vismaz video likās,ka meitene kā meitene.
Man ļoti patīk šīs meitenes formas un augums, figūra, bet tas ir absolūti gaumes jautājums un noteikti daudzas to uzskatītu par resnu vai kā...man personīgi liekas,ka ļoti sievišķīgi un skaisti.:)
Nav viena modeļa kā jāuzskatās sievietei. Katra pati srvi veido vai arī nē. Cik var malt vienu tēmu. Iedomājieties cik stulbi būtu ja visas būtu vienādas, cosmietēm nebūtu par ko runāt!!!(e)
Agrāk par jebkādiem muskuļiem teicu fui, cik nesmuki... kamēr pati sāku sportot :D Mainījās skatījums, jebkurā gadījumā uzskatu, ka labāk būt vairāk muskuļainai nekā taukainai vai kaulainai :-)
konkrētā meitene izskatās ok
Vienīgais, kas man liekas šausmīgi, tas ir ja sievietēm ir izteikti augšstilbu muskuļi (t) bet presītes un trenēti pleci, rokas man patīk
Meitene kā meitene. Neredzēju tur baigos muskuļus.
Personīgi man patīk šāds augums. Esmu pret tievām kājām, bet, redz, te atkal nostrādā tas faktors, ka ir cilvēki, kam ļoti tievas kājas ir no dabas dotas, un tur neko nepadarīs. Tāpēc pats svarīgākais ir tas, ka nospļauties uz citu viedokli, bet gan dzīvot tā, kā pašai patīk.
Mans augums arī nav trenēts, bet es to tik ļoti mīlu!