Man ar kādreiz īsti negaršoja suši, bet tas laikam tāpc, ka tikai 1 reizi biju pameģinājusi un visi suši bija ar ļoti specifiskām sastāvdaļām. Tagad tas ir viens no maniem mīļākajiem edieniem un jo biežāk edu jo vairāk iegaršojas

Otrām kārtām vienmer vari likt kaut ko kas pašai garšo, variet vari kā vien velies.
Runājot par gatavošanu un produktiem, ja neesi nekad pati taisijusi iepriekš un šī būs pirmā reize varu garantet, ka nekas ideāls nesanāks. Pie tehnikas tomer ir jāpiešauj roku, kā arī ir jāmāk izvārīt ideālus rīsus, lai nebūtu ne par cietu, ne par mīkstu. Esam vairākkārt gatavojuši, gan vadījušies pec youtube pamācībām, gan pec aprakstiem un pamacibam uz risu paciņām un vienalga lidz šim nav sanācis pagatavot ideālus, protams garša no tā nemainās, bet mainās izskats un tas cik viegli būs visu ietīt. Mans pedejais secinājums ir tāds, ka noteikti ir jāatrod laba suši rīsu firma, jo ne visas ir labas.
Pirms parsteidz draugu ar pašgatavotiem suši, notiekti pajautā kam viņš dod priekšroku (kādiem jūras produktiem un dārzeņiem), lai nesanak, ka uztaisi suši ar garnelm vai krabju nujiņām, bet viņam tādi nemaz neiet pie sirds.
Katrā ziņā veiksmi!

Pirms gatavo noteikti samekle visu nepieciešamo informāciju un sāc laicīgi, jo tas viss aizņem diezgan daudz laika.