Hei!
Lieta tāda - draugam ļoti garšo suši, tāpēc gribētu uz svētkiem pārsteigt, pati pagatavojot. Zinu vien to, ka vislabāk viņam garšo Gan Bei vai Sky suši, citi neesot tik labi un citus viņš nekad nepērk. Vēl liela problēma ir tā, ka man suši īsti negaršo un nekad neesmu gatavojusi, tāpēc man nav ne jausmas, kāda vispār ir starpība starp tiem Gan Bei un Sky suši un citur piedāvātajiem suši.
Jautāju paziņām, man teica, ka varot gatavot arī ar lētajiem suši rīsiem, neesot nemaz tik slikti, ka vispār nevajagot visu nemaz tik dārgu un krutu pirkt un tamlīdzīgi, bet man tomēr mērķis būtu pagatavot tā, lai viņam tiešām garšo un garšas ziņā būtu pēc iespējas tuvāk tiem garšīgajiem suši.
Tātad, vai kāda, kas labi zina, kā tie Gan bei un Sky suši atšķiras no pārējiem, un kas pati mēdz gatavot suši, varētu pastāstīt, kādas un kur nopērkamas sastāvdaļas man ņemt un kā gatavot, lai mans plāns neizgāztos un kaut kas vispār sanāktu? (s)