Pāris dienas atpakaļ, lasīju vienu ļoti aizraujošu rakstu par vīriešu raksturu. Un kā to ietekmē ķermeņa apmatojums. Kam ir uz krūtīm vairāk, kam uz mugurasun kuram tāda nav vispār.
Un Te man radās jautājums Jums dārgās dāmas - kā personīgi patīk Jums vīrietis kas ir pilnīgi "gluds" vai tomēr ar kādu "spalviņu"?
Man jau labāk patīk ka nedaudz ir tā "spalviņa" manam vīrietim, galvenais lai paduses skuj, lai tur lejā piekopj (kaut neiebilstu arī kad tur lejā viss gluds), un lai bārdu neaudzē pārāk garu, bet problēmu nav par cik viņš pats zin ka sevi jākopj un to arī dara. :)
Mugura viņam paldies dievam nav spalvaina. :D
Krūtis ir nedaudz, bet pret to nav iebildumu. :)
Nekas man nespēj tā nosist iekāri, kā vīrietis, kas gluds kā bēbis. Patīk bārdas rugāji, spalvainas rokas un krūtis,. Tā, lai var iegremdēt pirkstus, pabužināt. Arī spalvas padusēs saprātīgā ziņā patīk.
Uz krūtīm arī īsti nepatīk...
Varbūt tāpēc, ka tētis ir spalvains, kā mērkaķis- visa mugura, krūtis :D nezinu, draugam ir mazliet uz krūtīm, bet tādas riktīgas spalvas uz krūtīm galīgi nepatīk.
Man arī nosit iekāri gludi vīrietī. Manuprāt, mums ir jābūt gludām, bet vīrietim ar apmatojumu, protams, ne jau tā, ka cauri nevar redzēt! :D Visvairāk man nepatīk, kad vīrieši TUR ir bez apmatojuma, manuprāt, tas galīgi nav seksīgi, man patīk, ka tur ir kkas, nevis gluds kā man :D galvenais, lai paduses nav pārāk spalvainas, tādas 5 cm garas :D
Spalvainas muguras arī īsti nav manā gaumē, bet uz krūtīm bišķi var būt. Kas man visvairāk nepatīk - spalvainas kājas bāliem, tieviem čaļiem. Un, ja vēl čirkojas, tad vispār fuj.
Bijušajam bija ļooti spalvainas kājas, bet mani kaut kā tas neraustīja.
Patīk mataiņi un bārdaiņi, rrr!